Itt a Rhythmbox 3.4.5, fejlesztett podcast támogatással

kami911 képe

A Rhythmbox 3.4.5 jelentős fejlesztéseket tartalmaz a podcast letöltési, lejátszási és kezelési képességek terén. Például a fejlesztők átírták a podcast letöltőt, hogy a podcast-okhoz jobb folytatási és újrakezdési megoldást  kínáljon; az epizódok sorrendje megmarad, akkor is, ha több podcast epizódnak ugyanaz a megjelenési dátuma; és a podcast epizódok GUID-jei (globálisan egyedi azonosító) mostantól az epizód URL-jének módosításait kezelik. Az epizód nélküli podcast feed-ek hozzáadása már nem jelenít meg furcsa hibaüzenetet; a podcast letöltés leállítása megbízhatóbbá vált; és különböző javítások biztosítják, hogy a podcast albumképek és a leírások a kívánt módon jelenjenek meg.

További figyelemre méltó változások közé tartozik a Soundcloud plugin selejtezése (ami már nem működött API változtatás miatt); a dalok átkeverése jobbá vált hálózati stream-ek esetén, valamint Android vagy MTP eszközökre történő átvitelkor jobb folyamatjelzés.

A Rhythmbox ingyenes, nyílt forráskódú szoftver. A legfrissebb forráskódot a Gitlab webhelyről szerezhető be, és telepíthet egy friss stabil verziót a disztribúciód csomagtárolójából is. A Rhythmbox telepíthető Flathub-ról is.

(forrás)