Megjelent a FWUPD 1.7.6

kami911 képe

Megjelent a FWUPD 1.7.6, amely még több hardver támogatásával segíti a Linux operációs rendszert használó felhasználókat a firmware frissítésekhez.

Az Fwupd 1.7.6 mostantól támogatja a HP M2xfd monitorok, valamint a Star Lite Mk III laptop firmware-frissítéseinek kezelését. Nagyszerű látni, hogy több Star Lite hardvert támogat a szoftver, valamint a HP növekvő Linux-támogatása is örömre adhat okot.

A Fwupd 1.7.6 emellett hozzáad egy olyan jelzőt az UEFI eszközökhöz, amely tiltja a csomag fejléc automatikusan hozzáadásra kerüljön, valamint egy jelzőt, amely jelzi, hogy egy eszköznek aláírt vagy aláírás nélküli tartalmat biztosít. újdonság még egy új egy bővítmény, amely egy GPIO pin-t állít be a frissítés időtartamára, támogatás lett bevezetve a SCSI hardverek felkutatásához, valamint megjelent az X-BaseboardManagementController, mint új frissítési kategória is. A támogatási problémák eszközökhöz történő rendelése is újdonság és az ismert magas prioritású problémák meg is lettek adva, továbbá számos hibajavítást is hoz ez a frissítés.

Az új verzióval kapcsolatos további információk és letöltés a GitHub webhelyen.