Személyes adatok frissítése

kami911 képe

Szeretnénk megkérni minden linuxmint.hu regisztrációval rendelkező tagot, hogy az oldalra belépés után, a Szerkesztés lapra váltva, frissítse a profiljában az adatokat.

Különösen fontos lenne, hogy a:

  • Az adatkezelési nyilatkozatot és a honlap szabályzatát elolvastam, megértettem, elfogadom és ennek megfelelően fogok viselkedni.
  • Hírlevél feliratkozás (kizárólag hírek összefoglalása, eseményajánlók)

lehetőségeknél nyilatkozzatok, hogy mit szeretnétek. Idén év végén szeretnénk eltávolítani azokat a felhasználói fiókokat, ahol "Az adatkezelési nyilatkozatot és a honlap szabályzatát elolvastam, megértettem, elfogadom és ennek megfelelően fogok viselkedni." mező nincsen kitöltve, vagy nem került bepipálásra. Amennyiben kérdésed, kérésed, ötleted van ezzel kapcsolatban, szívesen várjuk a visszajelzésedet. Két hét múlva email-ben is elküldjük ezt a tájékoztatást azoknak, akinek a profilja nem megfelelően van még beállítva.

Együttműködésedet előre is köszönjük!

Hozzászólások

kimarite képe

E-mail írása a linuxmint.hu oldalon keresztül

A honlap működése 3. rész: E-mail írása a linuxmint.hu oldalon keresztül
... néhanap nézz be a Spam könyvtárba, hátha oda repült be egy linuxmint.hu-ról érkező levél. Ha igen, akkor jelöld meg azt úgy, hogy a mail szolgáltató vagy alkalmazás ne érzékelje szemétnek (Spam) a linuxmint.hu oldalról érkező leveleket. És akkor az itteni levelezéssel több gondod nincsen.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve