Stamps Back - Az új Vakondok rész!

kimarite képe

'Stamps Back' az új Vakondok dokumentumfilm. Becsempészett C64-ek, feltört játékok, piacon árult másolt videójáték-kazetták, postai levélben küldözgetett floppy lemezek, amerikai BBS szerverhez csatlakozó Matáv telefonfülke, lemezújságok, copy partyk, Csoki klub, és a magyar scene létrejötte a 80-as 90-es években.
Megvan az új Vakondok dokumentumfilm címe: Stamps Back
Egy új honlap is elindult a filmhez: https://stampsback.hu/

Ha még nem hallottál róla, nézd meg az Indiegogo kampányhoz készült kampányvideót:

A film várható megjelenése: 2021

Előzmény: https://linuxmint.hu/hir/2019/03/hamarosan-indul-az-indiegogo-kampany-az-uj-reszert-egy-ujabb-vakondok-tortenet

Jelentkezés statisztának az új Vakondok részbe

Fontos! - Olvasd el az itt leírt információkat, mielőtt jelentkezel!

Itt tudsz jelentkezni: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf9a6rmVqsexXziRDinSfXijOImbta3jUsROCk5V9na8ik7jg/viewform

A Vakondok készülőben lévő új része a kb. '84-'94 közötti magyar számítógépes életet fogja bemutatni. A filmhez tervezünk 1-2 olyan illusztrációs felvételt is felvenni, ahol szükségünk van kisebb-nagyobb tömegre. Például koncertjelenet, klub jelenet, stb. Ehhez várjuk olyanok jelentkezését, akik szívesen eljönnének egy ilyen felvételre, és mint statiszta akár a filmbe is szívesen bekerülnének. (Stáblistára és IMDb-re is felkerül a neved.)

Az itt leadott jelentkezés nem garancia arra, hogy el is hívunk valamelyik forgatásra. Ez a jelentkezők számától, és az aktuális forgatás végleges koncepciójától függ majd. Amennyiben elhívunk egy forgatásra, az még nem garancia arra, hogy végül a filmben fel is fogsz tűnni, és nem csak a tömegben leszel valahol "elrejtve". A felismerhető megjelenés csak azoknál garantált akik a korábban futott Indiegogo kampányunk alatt a 'Statiszta' csomaggal támogatták a film létrejöttét. Őket arra kérjük, itt ne jelentkezzenek. Persze többen lesznek, akikről arc közeli felvétel is készül, amin jól felismerhető lesz az illető, így csak olyan jelentkezzen, akinek ez nem probléma.

A forgatás, még ha pl egy koncert jelentről is van szó, nem egy kötetlen bulit jelent. A rendező-asszisztens utasításait kell követni, az alapján kell 'jól érezned magad', vagy épp csendben várakozni. Egy forgatás nem feltétlen olyan izgalmas, mint ahogy majd a filmben mutat, vannak olyan részek, amikor statisztaként látszólag nem történik semmi, csak csendben kell várni, hogy a stáb felkészüljön a következő jelenetre. Csak akkor jelentkezz, ha érted, hogy nem egy kötetlen buliról, hanem irányított felvételről van szó. Persze valószínűleg lesznek olyan részek, hogy most pedig 'szórakozz önfeledten', de ne nézz a kamerába :)

A statisztáknak nem tudunk tiszteletdíjat fizetni. A forgatások alatt önköltséges büfé fog üzemelni.

A forgatási helyszínek Budapesten találhatóak.

Kérünk, ha jelentkeztél, ne érdeklődj amiatt, hogy bekerültél-e vagy nem. A forgatások lehet hogy csak hónapokkal később lesznek. Aki bekerült, azzal időben felvesszük a kapcsolatot. Ne küldj be több jelentkezést, nem növeli az esélyed a bekerülésre, hanem csökkenti, mert nekünk jelent plusz adminisztrációs munkát, és ez esetben nem szívesen fogunk hívni :)

Csak akkor jelentkezz, ha a fent leírtakkal nincs problémád, és beválogatásod esetén betartod azokat.

Hogy biztosan megkapd válaszainkat, és ne a Spam mappában landoljanak, érdemes az info[kukac]vakondok(pont)com email címet hozzáadnod a címlistádhoz, vagy a Spam kivételekhez.

Hozzászólások

kami911 képe

Szuper!

Nagyon várom ezt a filmet is!

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

Szuper!

#1 Várom én is! A korábbi rész BlueRay kiadása is megvan nekem. Valami rendezvényen egyszer le lehetne vetíteni a sorozatot. :)

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve