Bő egy napig még ingyenes a Mount&Blade (Wine)

kimarite képe

Mostanában minden hétre jut valami ingyen játék. Volt már FPS, stratégia és most egy különleges egyveleg: a Mount&Blade.

A játék érdekes keveredése a stratégiának, a szerepjátéknak, de tartalmaz némi managementet is, amennyiben saját csapatunk ellátmányát, felszerelését és lovait szintén nekünk kell beszerezni. Ehhez jönnek még az elfoglalható falvak és várak, melyeket fejleszteni is lehet, ezzel növelve vagyonunkat.

A játék grafikája elégé idejétmúlt, de azoknak azért bátran ajánlom, akik szeretik a középkori hangulatot, és leginkább ennek a kornak a nagy csatáit. Egyébként különböző modokkal elég pofásra fel lehet húzni a grafikát, persze, ha van türelmetek ezzel foglalkozni.

Szóval, hölgyek, urak, nincs más dolgotok, mint ezen az oldalon (https://www.gog.com/#giveaway) a „Get it here” gombra kattintva letölteni és belevetni magatok a véres középkor nagy csatáiba.

De kössétek fel a felkötni valót, mert a játék nem kicsit nehéz. Eleinte kerüljétek a csatákat, amíg nem sikerült csapatot toborozni, mert az első tolvaj banda is igen komoly fejfájást fog okozni. Sok sikert!

szerző: Ricso8123 -- mely oldal a kép forrása is.
 

Bő egy napig még ingyenes a Mount&Blade (Wine)
Bő egy napig még ingyenes a Mount&Blade (Wine)