Ingyen elérhető a Killing Floor játék

kimarite képe

A Killing Floor első ránézésre egy Left 4 Dead klónnak tűnhet, ám története jóval korábbra nyúlik vissza, mint a Valve zombidarálójának. Egy balul elsült kísérlet után Londont ellepik a hordákban közlekedő zombik, ahonnan csapattársainkkal együtt kell kiverekedni magunk. A Killing Floor alapesetben több fegyverrel és ellenféllel szolgál mint a L4D, ugyanakkor magán viseli az egyre korosodó UnrealEngine2 gyermekbetegségeit. A zombigyilkolás után pénzt kapunk, amiből új fegyvereket és eszközöket vásárolhatunk magunknak, illetve 6 féle perk mentén képességeinket is fejleszthetjük.
Forrás: Gamestar

Letöltés | HonlapKapcsolódó akciók a Steam-en

Ingyen elérhető a Killing Floor játék
Ingyen elérhető a Killing Floor játék

Hozzászólások

kimarite képe

Egy nem 18+ -os, majdnem Linux játék

A Google már jó ideje arra is szorít időt és energiát, hogy Easter egget is csempésszen az különböző Android kiadásokba. Eleinte ezek a meglepetések egészen egyszerűek voltak, mostanra viszont már minimalista játékokká fejlődtek.

Hol lehet ezeket az Easter eggeket előcsalogatni? A Google már rutinból rejti el az apró meglepetéseket a beállítások belül az Android verziószáma mögé. A telefonról információkkal szolgáló menüponton belül kell megkeresni a szoftverre vonatkozó bejegyzést, majd pedig a verziószámot leíró területet kell nyomkodni ahhoz, hogy az Easter egg előbújjon.

https://ipon.hu/hir/macskak_befogasara_is_lehetoseget_nyujt_az_android_nougat/37948 ... miután a leírt módon előcsalogatja a felhasználó az Easter egget, egy nagy Android N logó jön elő, amit folyamatosan nyomva kell tartani annak érdekében, hogy a játék bekapcsoljon. Ha mindent jól csinál az ember, akkor egy kicsi macskafej tűnik fel az N betű alatt. Ezt követően itt már nem történik semmi, viszont a felülről lehúzható eszköztárban ott lesz egy friss lehetőség, amihez alapértelmezetten egy cicafej grafika tartozik. A Neko Atsume-ben cicákat kell befogni, és az Android 7.0-nál is ugyanez lesz a cél. Az értesítési sávon lehet majd csalit (ez lehet jutalomfalat, édesség és csirke vagy hal) kitenni a kóborló macskáknak, és ha elkapunk egyet közülük, akkor azt az értesítési sávon mutatja majd az operációs rendszer. A befogott cicákat egy érintéssel el lehet majd nevezni. Fontos, hogy miután elkap a felhasználó egy macsekot, friss csalit kell kitenni, hogy újabb „kapás” legyen. A rejtett játék kikapcsolásához is az Android N képet kell majd hosszan nyomni, és ilyenkor egy tiltó jel villan fel az N betű alatt; innentől a Neko Atsume klón megpihen.

Ha ilyen ütemben haladunk tovább az Easter eggek fejlődésével, akkor még néhány főverzió, és már bonyolultabb, FPS nézetből játszható, Doom-szerű megoldást fogunk kapni a menü mélyére rejtve. Vagy lecsapnak az Androidot fejlesztők az éppen a Google berkeiben felcseperedett csapat, a Niantic Labs által fejlesztett Pokemon Go ötletére, és a Maps felhasználásával kell majd virtuális Android figurákat gyűjtögetni az utcán.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve