evga

kami911 képe

Bővítmény támogatással jelent meg az OpenRGB 0.7-es verziója

Megjelent az OpenRGB 0.7, a gyártófüggetlen szoftver legújabb kiadása, amely számos különböző eszköz/márka RGB-világításvezérlését biztosítja, és Linux, macOS, valamint Windows rendszerekre.

Az OpenRGB 0.7 javítja az RGB-világítási ökoszisztémát a gyártók eszközeinek támogatásával, továbbá lehetővé teszi az RGB-vezérlést Linuxon is, ahol sok gyártó nem nyújt hivatalos támogatást. Az OpenRGB egyre több eszközt támogat sok különböző gyártótól, így jelentősen javítva az RGB világítási támogatás és megvalósítva az „egy alkalmazással, amely mindent irányít" elvet.

kimarite képe

1000 eurót érhet a régi GeForce videokártyád

1000 eurót érhet a régi GeForce videokártyád
1000 eurót érhet a régi GeForce videokártyád

Az EVGA úgy döntött, hogy ideje felhívni magára a figyelmet egy akcióval, illetve nosztalgiázni egy kicsit. A gyártó előállt egy kihívással, ami még a cég innovatív hűtési rendszereinek korára utal vissza.

Az EVGA egészen pontosan olyan felhasználókat keres, akik megtartották az anno vásárolt GeForce 4 ACS és ACS2 videokártyáikat. Az ACS és az ACS2 alapvetően az EVGA mai hűtési megoldásának az elődje - ami ma alapszintű és normál hűtésnek számít, az akkoriban még úttörő technológia volt.

Feliratkozás RSS - evga csatornájára