Közreműködők jelentkezését várjuk!

kami911 képe

Kedveled a szabad szoftvereket, a Linux-ot, a GNU-t, a Linux Mint rendszereket? Szeretnél részt venni egy lelkes és segítőkész közösségben? Akkor itt a lehetőség, hogy belépj az aktív csapatba és hozzájárulj a közösség fejlődéséhez!

Ha érdekel a hírekkel és cikkekkel való foglalkozás, vagy szívesen segítesz másoknak a fórumon, akkor itt a lehetőség, hogy ezt hivatalosan is megtehesd. Ha van tapasztalatod a moderálásban vagy az angol nyelvben, akkor a moderátori vagy fordítói pozíció lehet számodra ideális. Ha pedig szívesen készítesz dokumentációkat, akkor a dokumentáció készítői feladatkörre jelentkezhetsz.

A csapatban nem csak segíteni fogsz tudni másokon, hanem rengeteg új dolgot is megtanulhatsz a Linux-ról, a szabad szoftverektől és azok működéséről.

Ha úgy érzed, hogy szeretnél részt venni ebben a kicsi, de elszánt közösségben és segíteni másoknak, akkor jelentkezz bátran az aktív csapatba! Várjuk a jelentkezéseket az összes fent felsorolt feladatra, akár időszakos, akár állandó jelleggel! Csak légy lelkes és készen állj a tanulásra és a közös munkára!

(kép)