Megjelent az NVIDIA 525.78.01 illesztőprogram

kami911 képe

Az NVIDIA bejelentette, hogy kiadta a GNU/Linux, FreeBSD és Solaris rendszerekhez készült NVIDIA 525.78.01-es verziójú zárt tulajdonosi grafikus eszközvezérlő illesztőprogramját, amely javítja a korábbi verziók hibáit.

Az új verzió hibajavításokat tartalmaz, mint például a hibajavítás, amely megakadályozta a nvidia-settings vezérlőpultot abban, hogy összeomoljon, amikor újabb vezérlőpultot használt egy régebbi illesztőprogrammal. Javítja a regressziót, amely megakadályozta a G-SYNC/G-SYNC Compatible Visual Indicator megjelenítését, amikor Vulkan X11 alkalmazásokat futtattak. Javítja a hibát, amely miatt az VK_KHR_present_id használata okozhatott alkalmazások összeomlását Xid 32 hibákkal. Javítja a többlet CPU használatot a hibrid grafikus konfigurációkban, ahol egy külső kijelző csatlakozik egy NVIDIA discret GPU-hoz és beállítva van PRIME Display Offload sink-ként (más néven "Reverse Prime").

Az NVIDIA új verziója javítja azokat a hibákat, amelyek a korábbi verziókban jelentkeztek, és növeli a rendszer stabilitását és teljesítményét.