Hírek és cikkek írására keresünk önkénteseket

kami911 képe

Sziasztok! Az alábbi önkéntes munkákra keresünk vállalkozó kedvű embereket, akik szívesen publikálnának a Linux Mint oldalán, ha lehet, nem csak a Linux Mint-ről:

Hírek és cikkek írása – Ha jól bánsz a szavakkal és szeretsz érdekes témákról írni, akkor jelentkezz „Cikkíróknak“. Beszámolhatsz az újdonságokról, hírekről érdekességekről amelyek a Linux Mint-tel, Linux-szal vagy azon futó programokkal kapcsolatosak. Ha egy érdekes problémát oldottál meg vagy új programot próbáltál ki, azt is megírhatod a linuxmint.hu oldalra.

Cikkajánlók írása –Érdekességek a Linux Mint, a Linux, a számítástechnika világából. Pár soros ajánló, összefoglaló. Minden ajánlóban 2-8 cikk ajánlása, napi vagy heti pár alkalomnyi rendszerességgel.

Napi vagy heti Linux Mint tippek – Ha vannak bevált trükkjeid, vagy mindig találsz olyan érdekességeket, amelyek megkönnyítenék más felhasználók életét, akkor írd meg őket napi vagy heti rendszerességgel.

Hozzászólások

lokker képe

Önkéntes hír és cikkíró

Sziasztok!

Nem feltétlenül a szó legszorosabb értelmébe vett hír és cikkíró posztra jelentkeznék, de van pár ötletem más tartalmat illetően! 

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kami911 képe

Önkéntes hír és cikkíró

#1 Szia,

Kíváncsi vagyok! Itt is megírhatod, vagy ha gondolod a kapcsolat űrlapon egyelőre csak nekem.

Köszi,

Kami

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve