Vegyen részt a Firefox a családokért kampányban!

kami911 képe

Az adatvédelem megszállottjai vagyunk, és 20 éves tapasztalattal rendelkezünk az adatvédelem megvédése érdekében. Olyan termékeket készítünk, amelyek az internetet biztonságos, az embereket előtérbe helyező hellyé teszik, és amelyek az egyéni biztonságot és a közjót a kereskedelmi haszon fölé helyezik.

A gyerekek minden eddiginél többet használják a közösségi médiát és az internetet. Tudjuk, hogy a szülők a gyerekeket egy változékony időszakban nevelik. Miközben a gyerekek a technológiailag legjobban képzett generáció, elvesztették az egészséges kapcsolatok lehetőségeit, amelyeket a korábbi generációk élvezhettek. A szülőknek fontos az internet biztonsága és a magánélet védelme, és látják a világháló szükségességét, sőt az értékét is.

Most, hogy az iskola már elkezdődött, a Firefox a családokért kampányunkban szeretnénk megtudni a szülőktől világszerte, hogyan gondoskodnak gyermekeik biztonságáról az interneten.

Felkérjük a szülőket, hogy egy rövid videó beküldésével osszák meg velünk, hogyan tartják biztonságban gyermekeiket az interneten, hogy azt a Firefox közösségi médiában és digitális platformjainkon is megoszthassuk.

„Ossza meg a közösség többi tagjával a tippjét arra vonatkozóan, hogy hogyan tartsa biztonságban gyermeke online világát. Vegyen fel egy videót a gyerekek számára megosztott a kedvenc online biztonsági tippjével!"

Érdekli? Remek! Itt van minden, amit tudnia kell a részvételhez.

Hogyan küldje be?

A videofájlok megosztásának legegyszerűbb módja, ha feltölt egy .mov vagy .mp4 formátumú fájlt a YouTube-ra nem listázottként, és a YouTube-linket a következő címre küldi el, miután elkészült:

community-portal[at]mozilla.com

Ki küldhet be videókat?

Minden olyan személy, aki a világ bármely részén gyermekeket és fiatalokat nevel vagy velük foglalkozik.

Hány pályázatot lehet benyújtani?

Minden személy egyszer nyújthat be pályázatot

A pályázat részletei

A benyújtási időszak 2022. augusztus 31-től 2022. szeptember 6-ig tart.

Egyetlen e-mailt kell beküldeni a „Keep Kids Safe Online - (az Ön neve)” tárgyban a következő címre:

community-portal[at]mozilla.com

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal a következő címen:

community-portal[at]mozilla.com

Csak így tovább a szabad és nyílt világhálón!

A közösségi programok csapata, azaz The Community Programs Team

A videóval kapcsolatos elvárásokról

Ha részt vesz a Firefox a családokért kampányban, és videót szeretne küldeni nekünk, az alábbi irányelvek szerint járjon el.

A videók rögzíthetők telefonnal, kamerával vagy Zoom segítségével. Ha telefont használ, győződjön meg róla, hogy a telefont vízszintesen tartva rögzít. A jó hangminőség biztosítása érdekében a résztvevők lehetőleg minél csendesebb helyszínt válasszanak. Próbáljanak meg a mikrofonhoz minél közelebb beszélni.

A résztvevőknek vízszintes tájolásban, mellkastól felfelé kell filmezniük magukat. Az arcnak a kép közepén kell lennie, a fej körül kis térrel. Lásd az alábbi példát:

A zöld háttér nem ajánlott, mivel a megfelelő megvilágítás sok erőfeszítést igényel. Ehelyett inkább sötét vagy homályos hátteret ajánlunk. A felvételhez ajánlott egy állvány. Ha van rá lehetőség, használja a webkamera „HD” (vagy hasonló nagyfelbontású) beállítását.

Nincs öltözködési előírás, de próbálja meg elkerülni a vékony csíkokat vagy mintákat; a kamerák nem szeretik ezeket. Kérjük, próbálja meg elkerülni a márkanevek logóit a ruházaton.

Itt talál néhány jó útmutatót a saját videók otthoni számítógéppel történő készítéséhez.

A videó 1 perces időtartamnál ne legyen hosszabb.

Ezekben a videókban a résztvevőket arra kérjük, hogy adjanak biztonsági tippeket a gyerekeknek az interneten. Elsősorban szülőket keresünk, akik személyes tapasztalataikat osztják meg.

A kérés a résztvevők számára a következő:

„Ossza meg a közösség többi tagjával a tippjét arra vonatkozóan, hogy hogyan tartsa biztonságban gyermeke online világát. Vegyen fel egy videót a gyerekek számára megosztott a kedvenc online biztonsági tippjével!"

Köszönjük, hogy részt vesz a kampányunkban!

(forrás, forrás)

#FirefoxForFamilies

Hozzászólások