Cikkírókat, támogatókat keresünk!

kami911 képe

A Linux Mint Magyar Közösség egy önkéntesekből álló támogatói csapat. Hiszünk benne, hogy a Linux Mint sokak számára megfelelő megoldást kínál az informatikai kihívásokra. Érdekes és sok elfoglaltsággal járó feladat egy disztribúció hazai honlapjának fenntartása. Számos tevékenység van, amiben számítunk a közösség segítségére. Ha van egy kis szabadidőd és szívesen segítenéd a Linux Mint magyarországi közösségét, akkor ne tétovázz. Jelentkezz még ma!

Gyere, töltsük meg együtt érdekes tartalommal a LinuxMint.hu weboldalt!

Tartalomkészítéssel összefüggő feladatok

Hírek és cikkek írása – Ha jól bánsz a szavakkal és szeretsz érdekes témákról írni, akkor jelentkezz „Cikkíróknak“. Beszámolhatsz az újdonságokról, hírekről érdekességekről amelyek a Linux Mint-tel, Linux-szal vagy azon futó programokkal kapcsolatosak. Ha egy érdekes problémát oldottál meg vagy új programot próbáltál ki megírhatod a linuxmint.hu-n lévő blogodba is.

Cikkajánlók írása –Érdekességek a Linux Mint, a Linux, a számítástechnika világából. Pár soros ajánló, összefoglaló. Minden ajánlóban 2-8 cikk ajánlása, napi vagy heti pár alkalomnyi rendszerességgel.

Napi vagy heti Linux Mint tippek – Ha vannak bevált trükkjeid, vagy mindig találsz olyan érdekességeket, amelyek megkönnyítenék más felhasználók életét, akkor írd meg őket napi vagy heti rendszerességgel.

Vannak azonban olyan célok is, amelyekhez anyagi támogatásra van szükségünk. Ezeket természetesen teljes egészében a Linux Mint-tel kapcsolatos tevékenységre költjük.

Havi vagy Eseti támogatás

Havi vagy eseti támogatást, a PayPal-on keresztül tudsz számunkra eljuttatni:

 PayPal - The safer, easier way to pay online!

Nagyobb támogatási összeg esetén a támogató neve kikerül a linuxmint.hu/kapcsolat oldalon a támogatói listába.

(kép)