Megjelent a Polychromatic 0.7.3: a Razer eszközök konfigurálója

kami911 képe

A Polychromatic egy nyílt forráskódú GUI kezelőfelület az OpenRazer-rel való együttműködéshez a Razer perifériák Linux alatti konfigurálásához.

A Polychromatic a nyílt forráskódú, közösség által karbantartott OpenRazer-rel együttműködve támogatja a Razer perifériákat és más eszközöket Linux alatt, az RGB világítástól kezdve a különböző eszközbeállításokig át. A Linux alatti beállítások kezelésére alkalmas, mert sajnos nincs hivatalos támogatás a Razer Inc. részéről.

A hónap elején megjelent OpenRazer 3.2 kiadását követően a szolgáltatásait használó Polychromatic beállítóeszköz már a 0.7.3-as verziónál tart.

A Polychromatic 0.7.3-mal megérkezett a Razer Blade 2021 Advanced és a Razer Basilisk V3 hardverekhez is támogatás. Mostantól megnyílt az út a legújabb Razer egerek támogatásának számára is, mert már a maximálisan 8000 Hz-es lekérdezési sebességek is támogatottak.

A Polychromatic 0.7.3 tartalmaz egy összeomlás javítását is, illetve javított hibaelhárító ellenőrzéseket és egyéb változtatásokat is.

Letöltés és további részletek az új Polychromatic frissítésről a projekt GitHub oldalán keresztül érhető el.

(forrás)

Hozzászólások

Hát nem tudom

Lehet ósdi vagyok, de nekem ez már a felesleges cifraság kategória. Van egyáltalán valaki (ill. biztos vannak, de hányan) akiknek ez fontos?

//azaz a Razer eszközök színes háttér világításos billentyűzeteteket, felfele világító egereket, egérpadokat, fejhallgatókat, egyes színesen világító laptopokat jelent. Pl.   https://openrazer.github.io/#devices//

Amúgy a helyi PC boltba, amikor bemegyek, már messziről tudják, ha ventilátort akarok venni, sajnálkoznak, hogy csak világító ventilátor van.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve