Budapesti OpenStack nap az Akvárium Klubban

kami911 képe

Immáron hatodik alkalommal ad otthont Budapest a nemzetközi OpenStack alapítvány által jegyzett OpenStack Days-nek, amely mára a közép-kelet európai régió egyik legfontosabb nyílt forrású devops/cloud konferenciája lett. 14 környező országból érkeznek előadók és több száz részvevő azért, hogy megvitassák a privát felhők helyzetét a telekommunikáció, államigazgatás, közlekedési vállalatok, bankok és még sok más üzleti tevékenység területén.

Az évente megrendezett konferencián idén is erős a felhozatal az előadások tekintetében; az eseményt az alapítvány vezetősége nyitja meg, majd még a délelőtt folyamán bemutatót kapunk a CERN OpenStack-es adatközpontjairól és a nyílt forrású projekt jövőjéről. Az ebéd utáni programban többek között a Nokiától hálózatok, illetve az Ubuntu Linuxot terjesztő Canonicaltól konténer témában lesznek előadások.

Az esemény tökéletes networking lehetőséget biztosít a résztvevőknek, a nemzetközi szponzorációnak köszönhetően a 25 eurós jegy mindenki számára elérhetővé teszi a konferencián való részvételt, ahol akár a következő 5000 fős Berlini OpenStack summitra is belépőt lehet nyerni 300 ezer forint értékben.

Az eseményről bővebben

Helyszín: Budapest, Akvárium Klub

Időpont: 2018. Június 6. (regisztráció reggel 8:00-tól)

Jegyvásárlás

Az OpenStack felhő-operációs rendszer mára a világ egyik legfontosabb és legkiterjedtebb nyílt forrású projektjévé nőtte ki magát, több tízezer fejlesztővel és olyan nagy cégek támogatásával mint a RedHat, Deutsche Telekom, Intel, Ericsson, Nokia és IBM.

Töltsd velünk a napot, ülj be előadásainkra, nézelődj a kiállításokon és nyerj értékes ajándékokat a nap végén!

(Írta: Korondi Márk)