Jelentkezz Önkéntesnek!

kami911 képe

Mivel állandóan erőforrás hiánnyal külzdünk a Linux Mint hazai oldalának és a közösségi oldalának üzemeltetésével kapcsolatban, ezért új tagokat keresünk.

Érdekes és sok elfoglaltsággal járó feladat egy disztribúció hazai honlapjának fenntartása. Számos tevékenység van, amiben számítunk a közösség segítségére. Ha van egy kis szabadidőd és szívesen segítenéd a Linux Mint magyarországi közösségét, akkor ne tétovázz. Jelentkezz még ma!

Lehetséges közreműködési területek: linuxmint.hu/kozremukodes

Ezen felül bármi ötletre nyitottak vagyunk. Lehet ez akár napi Linux Mint tippek készítése, napi összefoglaló a napi linuxos és informatikai hírekről vagy bármi másról amit szívesen csinálnátok, és a közösség is örömmel fogad.

 

Jelentkezz Önkéntesnek!
Jelentkezz Önkéntesnek!

Hozzászólások

szhf62 képe

Önkéntesnek jelentkezés.

 Üdv mindenkinek.

Szívesen segítenék a Linux Mint Magyar közösségnek, csak sajnos a nyelvtudásom lekorlátozódik az anyanyelvre, a számítógépes ismeretem szinte csak felhasználó szinten mozog. Tudnátok-e olyan témakör(öke)t felajánlani, amely(ek)ben a segítségetekre lehetnék?

Jelenleg én is csak tanulgatom a Linux Mintet, sok kifejezés még (egy kicsit) nem egészen világosan érthető nekem. Időm az általában van (most már jobb internetem is), úgyhogy a segítség nem lenne nagy akadály.

(Ezt a közösségi oldal portált is meg kell még szokjam, használni. Vannak benne még egy kicsit bizonytalanabb részek, amibe nem igazán tudok benne lenni - belefolyni a beszélgetésbe, chatbe.)

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Ennek alapján frissítettem a

Ennek alapján frissítettem a közösségi közreműködés oldalát: https://linuxmint.hu/kozremukodes

A saját tippek melyik könyvlap alá kerülhetne? Ezek ugyanis nem biztos, hogy csak Linux Mint specifikusak. Például a terminálban használatos leggyakoribb bash parancsok gyűjteménye, vagy a htop rendszermonitorozó program leírása, stb.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kami911 képe

Egyelőre inkább a kezdő

Egyelőre inkább a kezdő dolgok legyenek meg, majd aztán a terminálos bűvészkedés szerintem. Egyelőre tedd a közösségi dokumentációs részbe, majd áthelyezzük onnan, ha úgy gondoljuk máshol lenne a helye.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kami911 képe

Köszönjük a jelentkezést

Szia,

A legtöbb ötletete itt leírtuk: https://linuxmint.hu/kozremukodes

Amint úgy érzed hogy ismereteid fejlődnek, tudsz másnak segíteni a fórumban tudsz segíteni a kezdőknek.

Ami még jó lehet, hogy cikkajánlókat állíthatnál össze zoli62 nevű felhasználóval, amiben a Linux Mintről vagy a komponenseivelkapcsolatos cikkekből lehetne összeállítani (Cinnamon, MATE, KDE, Xfce, Linux, Debian, Ubuntu, LibreOffice, stb.).

A legnagyobb segítség a Felhasználói kézikönyv bővítése lenne!
Az itt elérhető könyvet kellene folytatni, úgy hogy egyes részeit az Ubuntu dokumentációból vesszük át, a Linux Mint sajátosságainak figyelembe vételével. Az Ubuntu dokumentációt itt találod: http://sugo.ubuntu.hu/14.10/

Például ezt a fejezetet: http://sugo.ubuntu.hu/14.10/media.html át lehetne ültetni ide: https://linuxmint.hu/sugo/zene-video-es-fotok, a Linux Mint sajátosságainak figyelembe vételével.

Ez meg a minta lehet, ami alapján látod a stílust és formázási megoldásokat: https://linuxmint.hu/sugo/fajlok-mappak-es-dokumentumok

Előre is köszönjük!

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
Kabika képe

Okvetlenkedés :-)

 Kami! 

 

Tuti, hogy a 14.10es dokumentációt kell beleforgatni a kézikönyvbe? Nem 14.04 alapú a 17es széria? 

 

Uff

K

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kami911 képe

Nekem úgy tűnik a Nemo

Nekem úgy tűnik a Nemo esetében az állt hozzá a legközelebb. Nagyon sok dolog eléggé általános, vagy a forkolás miatt hasoló és így is, úgy is átnézendő, hogy nem számítson.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve