Graphite vektorgrafikus program?

A Graphite egy érdekes vektorgrafikus szerkesztő, új és nagyon jól használható. Bár még alfa állapotban van, de már minden olyan eszközt megtalálhatunk benne, amire szükségünk lehet. Webes felületen. Így akinek nincs feltétlen szüksége egy Insckape tudására ki tudja próbálni mindenféle telepítés nélkül. A program egy fejlesztés alatt álló 2D-s grafikus szerkesztő, amely teljesen ingyenes és nyílt forráskódú, mesterséges intelligencia által működtetett vektorgrafikus szerkesztő. Arra összpontosít, hogy teljesen problémamentes WYSIWYG szerkesztési élményt nyújtson.

A Graphite egy könnyű, Rust-alapú vektorgrafikus szerkesztő , amely webböngészőn fut. A Graphene csomópont gráf-kompozíciós motorja hajtja , és jó rétegalapú szerkesztőt biztosít, amely nagyszerű hozzáférést biztosít.

A fotószerkesztés, a digitális festés, az asztali publikálás, a VFX-kompozíció és a mozgógrafika további kompetenciák az ütemtervben, hogy a Graphite -ot rendkívül sokoldalú tartalomkészítő eszközzé tegyék.A legfigyelemreméltóbb funkciók közé tartozik:

A legfigyelemreméltóbb funkciók közé tartozik:

  • Elegáns, intuitív kezelőfelület.
  • Csomópont-grafikon képeffektusok.
  • AI által támogatott művészeti alkotás.
  • Valós idejű együttműködés.

A fejlesztők megosztanak egy videót, amely szinte az összes fent említett funkciót bemutatja. Lenyűgözött, hogy a szerkesztési élmény mennyire egyszerű a videóban.

Kipróbáláshoz lépj be az online szerkesztőbe, hogy hozzáférj a legújabb alfa buildhez. De kipróbálhatod a fejlesztői verziót is. Vedd figyelembe,hogy alfa verziók, így éle munkára nem alkalmas!
Én a fejlesztői verziót próbáltam ki, alapvetően semmi olyan problémát nem találtam, amik komolyabb lenne. Azokat a feladatokat, amiket az ikonok mutatnak, minden további nélkül elvégez. Pár tízperces próbálkozás után sem volt összeomlás, gyakorlatilag stabilnak tűnik a dolog. Olyan körülbelül, mint a régebbi InkScape-ek, és úgy gondolom, hogy egy próbát mindenkinek megér, aki nem akar a gépen tartani egy vektorgrafikus programot, hanem csak időnként, nagyon ritkán használja azt. A legnagyobb probléma, - illetve gyakorlatilag akinek van gyakorlata, ő neki nem probléma, - az, hogy nincs leírás hozzá. Nincs normális, mindenre kitérő leírás. Elméletileg a fejlesztők ezen dolgoznak, de nyilvánvalóan, akinek nagyon-nagyon újdonság a vektorgrafikus dolog, neki esetlegesen az InkScape jobb lehet. Miért? Mert sok a tutorial.