Hétfőn találkozunk a Linux Mint közösségi találkozóján!

kami911 képe

Holnap, hétfőn délutántól tartjuk a következő közösségi találkozónkat, amelynek a hangulatos Fahéj Kávézó ad helyet.

Időpont: 2024. július 8-a (hétfő), 16:30 órától

Helyszín: Fahéj Kávézó

Cím: 1052 Budapest, Semmelweis utca 19.

Az esemény célja, hogy beszélgessünk a Linux Mint 22 újdonságairól, a Linux Mint közösség feladatairól és lehetőségeiről, valamint közös ötletelésekre és informális beszélgetésekre is lehetőséget adjunk. Jelenleg nincs előre meghatározott programunk, csupán egy közös találkozásra és kötetlen beszélgetésekre invitálunk mindenkit. Hasonlóan a megelőző kötetlen szabad szoftveres találkozóhoz, a Szabad Szoftveres Soirée-hoz ez egy olyan esemény, ahol bármilyen szabad szoftverhez kapcsolódó témában találkozhatunk és beszélgethetünk. Nem számít, hogy Linux, BSD vagy éppen ReactOS felhasználó vagy, vagy hogy a szabad tartalmakért rajongsz, mindenkit szeretettel várunk.

Ha van valami konkrét előadási ötleted vagy témád, amiről szívesen beszélnél, nyugodtan jelezd előre, és megpróbáljuk biztosítani a megfelelő környezetet és időkeretet számodra.

Reméljük, hogy eljössz, és részt veszel ezen a szabad szoftveres találkozón. Kérjük, írjátok meg itt, hogy tudtok-e jönni a megjelölt időben, illetve jelezzétek részvételi szándékotokat ezen a CryptPad szavazáson is (ITT) - mindenképpen írd be, ha jössz!

Találkozunk július 8-án!

Üdvözlettel,

A Linux Mint Közösség szervezői