Nincs tovább…

kami911 képe

Kedves HexChat Felhasználók és Közösség,

Nagy szomorúsággal szeretném leírni, hogy már elérhető a HexChat utolsó kiadása, a 2.16.2. Ez az utolsó verzió, amit ez eredeti fejlesztő adott ki a HexChat projekt keretein belül. Az elmúlt két évben folyamatosan halasztotta a fejlesztő ezt a döntést, de most elérkezettnek látja az idő, hogy végre lezárja ezt a fejezetet az életében.

A projekt hosszú ideje szinte teljesen karbantartás nélkül maradt, és sajnos senki sem vállalta fel az ezzel járó munkát. Bár nehéz ezt mondani, de eljött az idő, hogy befejezze.

Szeretné megköszönni minden egyes hozzájárulást, és minden felhasználónak, aki részt vett ebben a közösségben. A HexChat számára nagyon fontos és meghatározó projekt volt, hiszen még tinédzserként kezdte a hozzájárulást. Sokat tanult ebbel a projektből, sok fantasztikus embert ismert meg, és ez volt az a projekt, ami sok mindent elindított az életében.

Mindazok a dokumentációk, telepítők és függőségek, amiket csak megvannak, a Github-on lesznek elérhetőek mindaddig, amíg a Microsoft véglegesen le nem zárja.

Bármilyen projektváltozatot vagy „fork”-ot örömmel fogadok. Senki sem állíthatja meg a kód továbbélését.

A fejlesztő köszöni mindenkinek a támogatást és az együttműködést az elmúlt években!

Ez a projekt azért speciális, mert a Linux Mint alapértelmezett IRC csevegőprogramjaként használja.

Hozzászólások

No, ezeket kell átadni az AI-nak

Állítólag marha jók programozásban. Az emberiség megsegítésére jöttek létre. Segítsenek az ilyen projekteknek továbbvinni a fejlesztést akkor.

Értékelés: 

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

No, ezeket kell átadni az AI-nak

#1 "Az emberiség megsegítésére jöttek létre"
Ahogy a tankok is.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Hexchat

“[Jargonaut] will support pastebin/imgur via DND, uploading your system specifications, troubleshooting and many features which have nothing to do with IRC,

“Hexchat was a great IRC client which helped us make a relatively good support chat room. We’re hoping Jargonaut will help us make this chat room even better and much easier to use.”

Clement Lefebvre

 

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve