Küldj be Te is az Ubuntu 24.04 LTS „Noble Numbat” háttérkép versenyére pályamunkát!

kami911 képe

A Canonical felhívást tett közzé minden művész, grafikus tervező és Ubuntu rajongó számára világszerte, hogy küldjenek be képeket az előttünk álló Ubuntu 24.04 LTS „Noble Numbat” operációs rendszer kiadásához tartozó hivatalos háttérkép versenyre.

A „Noble Numbat” névre keresztelt Ubuntu 24.04 TLS kiadása tervezett megjelenése 2024 április 25-én várható. Az Ubuntu fejlesztők segítséget kérnek tőled, hogy újra gyönyörű háttérképekkel láthassák el a következő Ubuntu LTS kiadást, egyúttal a Canonical 20. évfordulóját megünnepeljék.

Ezért felkérünk, hogy küldd be alkotásaidat a hivatalos Ubuntu 24.04 LTS „Noble Numbat” háttérkép versenyre. A beadási időszak február 9-től március 4-ig tart, és az alkotásaidat az hivatalos az Ubuntu diszkurzus (Discourse) oldalán tudod beküldeni. Szóval, sietned kell, mert már kevesebb, mint három hét áll rendelkezésedre, hogy beküldd az alkotásodat. Ezeket, 2024 áprilisának végén, már milliónyi Ubuntu felhasználónak asztalát díszíti majd.

Ahogy azt megszokhattuk, az Ubuntu Desktop csapata csak az öt legjobbat fogja kiválasztani a Noble Numbat kiadásba történő felvételre. A szavazási időszak március 4-től március 18-ig tart, majd az utolsó nappal  a győzteseket is bejelentik.

Érdemes figyelembe venned az Ubuntu háttérkép verseny legfontosabb szabályait, mint például azt, hogy birtokolnod kell a beküldött kép jogait, CC BY-SA 4.0 vagy CC BY 4.0 licencet kell használnod a közreadáskor, és a beküldött képeknek 4K (3840x2160px) minőségűnek kell lenniük, PNG vagy WebP formátumban.

Idén az Ubuntu Desktop csapata négy stílus kategóriát hozott létre, nevezetesen a Kabala és Téma; Digitális és Absztrakt Művészetet; Természetet; és Egyebet. Tehát nem csak a Noble Numbat által inspirált kabalaállat témájú háttérképeket keresnek, hanem sokszínű háttérképválasztékot a fenti műfajokból.

Sok sikert kívánunk!