Ne feledjétek: éjszaka DIGI hálózatkarbantartási és fejlesztési munkálatok lesznek

LinuxMintHungary képe

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy 2023. 02. 01-jén, szerdán a hajnali órákban 1:00-tól 5:30-ig a DIGI hálózatkarbantartási és fejlesztési munkálatait végzik kollégáink, ezért az internet, kábeltévé, műholdas TV, valamint vezetékes- és mobiltelefon szolgáltatásainkban a jelzett időszakban kiesés várható.

Amennyiben az érintett szolgáltatásokban a megjelölt időszakot követően esetlegesen hibát tapasztalna, kérjük először szíveskedjen újraindítani hálózati (router, ONT) és médiaeszközeit (set top box).

Amennyiben további kérdése merülne fel, vagy az eszközök újraindítását követően sem elérhetőek szolgáltatásaink, kérjük hívja a hálózaton belül díjmentesen, belföldi hálózatból pedig helyi tarifával hívható 1272-es telefonos ügyfélszolgálati számunkat, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, szíves megértését köszönjük!

Üdvözlettel: DIGI Csoport

Hozzászólások

kami911 képe

Megvolt.

#1 Nálam is működnek a dolgok szerencsére.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

Szóval..;

#3 Oks, tehát a feltöltés sebessége változott (most, mert gyorsult némileg az oldalak betöltése is, viszont újra kellett indítanom a hálózati eszközöket) Meg még azt nem értem, ez a tízzel osztásos csökkenés mi a fene lehet.

2022.

2023.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve