Elénk szökkentek az Ubuntu 22.10 és változatainak béta verziói

kami911 képe

Az Ubuntu csapat örömmel jelenti be az Ubuntu 22.10 Desktop, Server és Cloud termékek Beta kiadását.

Az Ubuntu 22.10, kódnevén „Kinetic Kudu”( - mozgékony kudu, ami egy antilopféle), folytatja az Ubuntu büszke a legújabb és legjobb nyílt forráskódú szoftverek integrálásának büszke hagyománya.
technológiák integrálása egy kiváló minőségű, könnyen használható Linux disztribúcióba. A csapat keményen dolgozott ebben a ciklusban, új funkciókat vezettek be
és javítja a hibákat.

Ez a béta kiadás nemcsak az Ubuntu Desktop, Server és Cloud termékekről tartalmaz ISO-lemezképeket, hanem a:

  • Kubuntu,
  • Lubuntu,
  • Ubuntu Budgie,
  • Ubuntu MATE,
  • Ubuntu Studio,
  • Ubuntu Unity és
  • Xubuntu változatokból is.

A béta ISO-lemezképek nem tartalmaznak ismertté vált kiadást meggátló hibákat, illetve mentesek a telepítőprogram hibáktól, miközben egy nagyon friss pillanatfelvételt képviselnek a 22.10-es verzióból. Ez a béta verzió már az végleges verzió összes tulajdonságával rendelkezik. Az Ubuntu 22.10, kódnevén „Kinetic Kudu” végleges verziójának megjelenése 2022. október 20-án várható.

Letöltések

További változatok

Hibabejelntések

Az Ön észrevételei, hibajelentései, javításai és javaslatai valóban segítenek nekünk abban, hogy az Ubuntu ezen és jövőbeli kiadásainak javításában. Az utasítások megtalálhatók a következő címen:

Hozzászólások

Kinetic Kudu Xubuntu

Igen, a daily már két napja nem frissített semmit. Eszméletlen gyors, gyorsaságban veri az Arch Xfce-t, pedig az sem lassú. Igaz, hogy ezért ki kell irtani a snapot. A tárolóban már 7-es Wine van, a Thunderbird is 102.3-as.Talán a dailyk közül ezzel volt a legkevesebb gondom.

Értékelés: 

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Kinetic Kudu Xubuntu

#1 Jó hír ha gyorsul, annak mindig lehet örülni

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve