Firefox: Színezd újra Te magad!

kami911 képe

Három lehetőség a Firefox hangulatának megváltoztatására:

Témák

A Firefox kinézetét eddig is lehetett módosítani témák segítségével. Erre az előre elkészített témák ezrei állnak rendelkezésre. A Firefox böngészőben előre kereshet egyedi témákra az „Eszközök” menü „Kiegészítők és témák” almenüjét választva a „Témák” lapra kattintva:

Így olyan kinézetet adhat a Firefox böngészőnek, amilyet csak szeretne. Például:

A Color bővítmény, ami az egyediség és saját tervezésű témák előtt nyitja meg az utat

A bővítmények olyan szoftverkódok, amelyek extra funkciókat adnak a Firefox-hoz, és mindenféle eszközt biztosítanak a biztonság, az adatvédelem, és néha egyszerűen csak szórakozás céljából. Az Firefox Color a Firefox új böngészőstílusainak szórakoztató, látványos létrehozási és megosztható formája.

A Firefox Color a szórakozásért van. Lehetővé teszi, hogy a Firefox böngésző dizájn- és színelemeit saját ízlése szerint változtassa meg, valamint lehetőséget ad saját alkotások létrehozására, mentésére és megosztására - például háttérképek, ikonok, eszköztárak és kiemelések.

Az elvégzett módosítások pedig automatikusan frissülnek a böngészőben, így kipróbálhat és cserélgetheti a színeket, amíg meg nem találja az Önnek legjobban tetsző kombinációkat. A Color emellett előre elkészített és kipróbálásra kész, kiválasztott témákat is tartalmaz.

Próbálja ki a Color Firefox böngészőhöz szánt bővítményt még ma! Ez egy szórakoztató módja annak, hogy az internetet úgy lássa és megossza, mint amit Ön irányít.

Szezonális színsémák

Másik lehetőség a Firefox 94-gyel debütált szezonális színsémák használata, amely változó kínálattal újult meg legutóbb a 97-es verzióval. Most minden hangulatához találhat egy megfelelő színt, vagy olyat, amely jobb kedvre deríti:

Vicces tény: Tudta, hogy több napi felhasználónk választott magának színes témákat, mint sötét vagy Alpenglow nevű témát a Béta verziókban? A Firefox 89-es verziójának esetében a felhasználók 32%-a kattintott a színtéma testreszabásához. És ez csak az első napon volt! Úgy döntöttünk, hogy bevezetjük ezeket az új színtémákat, hogy még több szerethetőt adjunk felhasználóinknak.