Megjelent az ONLYOFFICE 7.0!

kami911 képe

Az ONLYOFFICE egy hatékony irodai csomag, amely szöveges dokumentumok, táblázatok és prezentációk gépre és telefonra letölthető, valamint online szerkesztőit tartalmazza, amelyek nagymértékben kompatibilisek a Microsoft Office és az OpenDocument fájlformátumokkal. Az ONLYOFFICE számos szerkesztőeszközt és együttműködési funkciót biztosít a felhasználók számára, amelyek nagyobb csoportos munkafolyamatot, valamint zökkenőmentes munkát biztosítanak a webes megoldáson belül az összetett formázással és objektumokkal.

  • Bármilyen méretű és összetettségű dokumentumok létrehozása, megtekintése és szerkesztése. Dolgozzon a legtöbb népszerű formátummal: DOCX, ODT, XLSX, ODS, CSV, PPTX, ODP, stb. Kezeljen több fájlt egy és ugyanazon ablakon belül, a fül alapú felhasználói felületnek köszönhetően.
  • Legnagyobb kompatibilitás a Microsoft Office formátumokkal
  • Csatlakoztassa az ONLYOFFICE asztali szerkesztőket az Ön által választott felhőplatformhoz: Az ONLYOFFICE, Nextcloud, ownCloud, Seafile, Liferay vagy kDrive platformhoz, hogy együttműködhessen a dokumentumokon csapatával - valós időben szerkeszthessen együtt, vizsgálja felül, kommentálhassa és csevegéssel kommunikálhasson.