Pocket: Az év legjobbjai 2021-ben

kami911 képe

A Pocket minden decemberben megünnepli az internet legjobbjait - azokat a kötelezően olvasandó profilokat, elgondolkodtató esszéket és tanulságos magyarázatokat, amelyeket a Pocket felhasználói az elmúlt 12 hónapban a legtöbbet mentettek el és olvastak el. Örömmel mutatjuk be Az év legjobbjai 2021-benet: több mint egy tucatnyi gyűjteményt, amelyek az év legjobb cikkeit mutatják be a kultúra, a technológia, a tudomány, az üzleti élet és más területeken.

Nem csak mi vagyunk az egyetlenek, akik Top 10-es tartalmi listákat vagy évértékelőket adnak ki. De azt állítjuk, hogy a mi listáink különböznek a többitől - magasan a legkülönlegesebbek. A Pocket olvasói igényes társaság:

Mindezekre találhat kötelező olvasmányokat ezekben a 2021-es év eklektikus Best of 2021 gyűjteményeiben, amelyek több tucat megbízható és változatos kiadványból származnak.

A történetek, amelyeket az emberek legszívesebben a Pocket-be raktak, gyakran lenyűgöző betekintést nyújtanak abba, hogy mi foglalkoztatja kollektív figyelmünket minden évben. 2019-ben a Pocket legtöbbet mentett cikke azt vizsgálta, hogy a modern gazdasági bizonytalanság hogyan tette az ezredfordulós generációt a kiégett generációvá. 2020-ban a legolvasottabb cikk egy szondázó és előrelátó vizsgálat volt arról, hogyan érhet véget a Covid-19 világjárvány.

Idén a Pocket első számú cikke nevet adott annak a krónikus „blah"-érzésnek, amelyet 2021-ben a világjárvány bizonytalanságának előrehaladtával oly sokan éreztünk: a sinylődés. (Hónapokon át bólogattak a fejek a Zoom megbeszéléseken, amikor ez a cikk szóba került egy beszélgetés során). Az év vége alkalmából megkértük Adam Grantet, a cikket író szervezeti pszichológust és bestsellerszerzőt, hogy állítson össze egy különleges Pocket gyűjteményt arról, hogyan hagyhatja maga mögött a lankadást 2021-ben - és hogyan kezdhet virágzásba 2022-ben a stagnálásból való kitöréssel és a szikra újbóli fellángolásával.

Amit az idei Az év legjobbjai csomagban is találsz: Egy utazás 2021 legemlékezetesebb eseményein és történetein keresztül, 12 példaértékű cikken keresztül, amelyeket a Pocket felhasználói mentettek el, hogy segítsenek értelmet adni az egésznek. Emellett az idei év legjobb íróinak ajánlásai azokról a felejthetetlen történetekről, amelyek olvasását nem tudták abbahagyni, valamint egy különleges gyűjtemény a Pocket munkatársaitól a 2021-es tanulságokról, amelyeket nem fogunk egyhamar elfelejteni.

Ha még nem olvastad ezeket a cikkeket, mentsd el őket a Pocket-edbe, és áss bele magad az ünnepek alatt. Ha már itt van, csatlakozzon azokhoz a több millió emberhez, akik nap mint nap felfedezik az általunk gondozott elgondolkodtató cikkeket a napi hírlevelünkben és a Firefox és Chrome új lapjain.

A Pocket mindannyiunk nevében kellemes és biztonságos ünnepeket, valamint boldog - és virágzó - új évet kíván!

(forrás)