Linux Mint blog havi hírek - 2020. november

A Karácsony gyorsan közeleg. Reméljük, hogy az ünnepi szezonban kiadjuk a Linux Mint 20.1-et, de nagyon szoros időbeosztásban vagyunk.
Szeretném megköszönni mindannyiuknak az adományaikat és a támogatásukat. Mielőtt visszarohannék dolgozni a 20.1-en, szeretnék megosztani néhány előrelépést, amelyet a Hypnotixen, az új IPTV lejátszón tettünk.
A Hypnotix egy beállítási képernyőt kapott, ahol mostantól több TV-szolgáltatót is konfigurálhat:

Ezek a szolgáltatók a helyi M3U lejátszási listákon, távoli M3U URL-eken vagy az Xtream API-n keresztül konfigurálhatók.
Néhány beállítás is hozzáadásra került, hogy lehetővé tegyük az MPV-beállítások, a HTTP-felhasználó ügynök és a HTTP-hivatkozó beállítását:

Ezek a szolgáltatók a helyi M3U lejátszási listákon, távoli M3U URL-eken vagy az Xtream API-n keresztül konfigurálhatók.
Néhány beállítás is hozzáadásra került, hogy lehetővé tegyük az MPV-beállítások, a HTTP-felhasználó ügynök és a HTTP-hivatkozó beállításá

A tartalomszolgáltatótól függően a tartalom kategóriák szerint rendezhető:

Ezután kiválaszthatja a TV-csatornáját a bal oldalon, és megtekintheti a jobb oldalon, vagy áttérhet teljes képernyőre:

A VOD (Filmek és sorozatok) kissé másképp működnek. Ha kiválaszt egy kategóriát, az összes tartalma megjelenik:

A Hipnotix lekérdezi az IMDb információkat a megtekinteni kívánt filmhez vagy sorozathoz:

A könnyű böngészés érdekében a TV-sorozaton belüli epizódokat évadok szerint rendezik:

Sokkal többet tehetünk az előrehaladó Hypnotix-szel, mint például:
    • EPG támogatás (élő TV-műsor)
    • PVR (szüneteltetés, időeltolás, rögzítés stb.)
    • Egyéni kategóriák
    • Kedvencek
    • Nem használt tartalom elrejtése
Az ön visszajelzései új ötleteket is hoznak számunkra.
Most ez csak egy egyszerű tartalom böngésző és lejátszó. Teljesen lefordítjuk, mire a Linux Mint 20.1-gyel megérkezik, és biztos vagyok benne, hogy sok hibát és határesetet kell kijavítanunk, ahogy ön elkezdi egyre többet használni, és a robusztusságát különböző IPTV szolgáltatókkal és lejátszási listákkal teszi próbára.
Megjegyzés: Néhány visszajelzés, amit magával a tartalommal kapcsolatban kaptunk. A Hypnotix tartalomolvasó, nem tartalomszolgáltató. Az XReader PDF olvasóhoz hasonlóan, amely nem nyújt semmilyen könyvet, vagy a Celluloid videó lejátszóhoz hasonlóan, amely nem nyújt semmilyen videót, a Hypnotix sem nyújt semmilyen csatornát, filmet vagy TV sorozato. Az XReader beolvassa az ön PDF-fájljait, a Celluloid az ön videó fájljait, a Hypnotix pedig az ön IPTV lejátszási listáit/szolgáltatóit. Nem adhatunk hozzá TV-csatornákat, nem javíthatjuk minőségüket, vagy semmi ilyesmit. A tartalommal kapcsolatos kérdéseket közvetlenül a tartalomszolgáltatóknak kell címezni. Alapértelmezés szerint a Hypnotix csak egy szolgáltatóval, a FreeIPTV-vel kerül szállításra.. Ezt a szolgáltatót azért választották ki, mert csak szabadon és nyilvánosan elérhető TV-csatornákat biztosít, és nem tartalmaz gyermekek számára alkalmatlan tartalmat.
A Hypnotix BÉTA verzióját a következő címen töltheti le https://github.com/linuxmint/hypnotix/releases/download/1.1/hypnotix_1.1...
Ha szeretne segíteni a Hypnotix fejlesztésében, látogasson el GitHubra a következő címen https://github.com/linuxmint/hypnotix.