Bemutatkozik a GNOME 3.32

kami911 képe

A GNOME 3.32 a GNOME 3 legújabb verziója, és a GNOME közösség 6 hónapnyi kemény munkájának eredménye. Jelentős új szolgáltatásokat tartalmaz, valamint számos apró javítást és továbbfejlesztést. A kiadás összesen 26438 módosításból áll össze, amelyet nagyjából 798 közreműködő készített.

A 3.32 a „Tajpej” nevet kapta az idei GNOME.Asia 2018 szervezőcsapat elismeréséül. A GNOME.Asia a GNOME hivatalos éves konferenciája Ázsiában, amelyet csak a helyi önkéntesek kemény munkájának köszönhetően volt lehetséges megrendezni. Az idei eseményt Tajvanon, Tajpejben tartották. Szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki hozzájárult a sikeréhez.

A GNOME 3.32 frissített vizuális stílussal érkezik, beleértve a felhasználói felületet, az ikonokat és magát az asztalt is. A felhasználói felület összességében élénkebb a korábbinál egy gazdagabb színpalettának köszönhetően. A gombok és kapcsolók is továbbfejlesztésre kerültek egy modernebb megjelenést kölcsönözve számukra.

A 3.32-ben lévő GNOME alkalmazások is modernebb ikont kaptak! A felhasználói felületével megegyező színpaletta használatával az alkalmazásikonok az alapoktól újra lettek tervezve.

Az alap GNOME alkalmazásokból eltávolításra került az „alkalmazásmenü”, a tartalom az alkalmazásablakon belüli elsődleges menübe került, ahol ez lehetséges.

A felhasználói képek mostantól egységesek az asztali környezetben, és egy körként vannak ábrázolva. Ha a felhasználó nem ad meg képet, akkor egy színes kör kerül automatikusan létrehozásra a felhasználó nevének kezdőbetűivel.

Ezek a változások együtt adják a GNOME 3.32 friss és hozzáférhető megjelenését.

További újdonságok >>

Hozzászólások

Gnome 3.32

Hát nem tudom, mostanában elég sokszor járok oviba, ott találkozok ilyen színvilággal. Kedves, de...Az ikonok...Hát nem tudom. Valahogy az az anyuka jut eszembe, aki állandóan gügyög a gyerekéhez, másként nem is szól hozzá. Persze, változtatható, meg minden, de akkoris...

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve