Újra itt a PlayIT Ház: most péntektől, 10 napon keresztül

kimarite képe

A PlayIT Ház 2.0 október 27-én (pénteken) kezdődik, és 10 napon keresztül tart, vagyis november 5-én egy fergeteges fináléval ér majd véget, ezzel garantálva a programot a teljes őszi szünetre. A stúdió átköltözött a Duna Plázából a budapesti Árkádba, ahol a G2 Café mellett csíphetitek el kedvenceiteket. A program minden nap délelőtt kezdődik és egészen estig tart, még több videóssal, még izgalmasabb programokkal és rengeteg meglepetéssel. A srácokra kifejezetten mozgalmas napok várnak, amihez az energiát ezúttal is a Zing és a Monster biztosítják.

Ahogy azt bizonyára a legtöbben tudjátok, közvetlenül a tavaszi Xbox One PlayIT Show előtt került megrendezésre az első PlayIT Ház, ahol a videósok két héten keresztül minden nap izgalmas vetélkedőkön vettek részt, a rajongók pedig élőben követhették az egészet. Nagyon hasonló koncepcióval, de még változatosabb programokkal a héten kezdetét veszi a második felvonás!

Az első videó 2013-ból:

Miről szól a PlayIT Ház?

Vállalkozó kedvű videósok személyében keressük a PlayIT bajnokát. Október 27-től egészen november 5-ig tart a buli a budapesti Árkádban, amelyet természetesen élőben is követhettek a PlayIT YouTube csatornáján és Facebook oldalán. Ha pedig nem akartok lemaradni a legjobb pillanatokról, mindenképp nézzétek majd vissza az összefoglalókat is, amelyek a következő nap délelőttjén kerülnek fel a csatornára. Érdemes folyamatosan követni az eseményeket, hiszen nyereményjátékok is pörögnek egész héten, így akár izgalmas ajándékokat is hazavihettek.

Ahogy tavasszal is, a PlayIT Ház 2.0 nagydöntője ismételten a PlayIT Show nagyszínpadán kap helyet, a közönség előtt a négy legtöbb pontot összegyűjtő videós mérkőzik meg a PlayIT Ház bajnoki címéért!

Bár maga a program egy picit rövidebb lett, a vendégek száma nőtt, 14 helyett ugyanis ezúttal 20 videós teszi tiszteletét a PlayIT házban. Mivel ezúttal is minden nap 4-en versenyeznek a pontokért, a fejszámolók már kiszámolhatták, hogy minden videós pontosan két napot tölt majd a PlayIT Házban. Természetesen a tavaszi csapat teljes egészében ott lesz most is, így többek közt a GameDay Iroda, Pamkutya Pista és Béla, a KD Csapat, valamint Kaci is bent lesz. Hozzájuk csatlakoznak majd olyan arcok, mint Paplovag, Videojáték Zsolti, vagy épp Csecse Attila.

A műsort ezúttal is a tavaszi duó, vagyis a fantasztikus BZ és a csodálatos Losonczi Kata vezetik majd, ezzel garantálva, hogy a lehető legtöbb infót kapjátok arról, hogy pontosan mi is történik odabent. Tavasszal nagy sikert arattak a szünetekben megtartott ad-hoc Q&A blokkok, így ezekre természetesen most is számíthattok, ha meg akartok tudni valamit a műsorvezetőktől vagy a videósoktól.

Íme a PlayIT Ház 2.0 pontos beosztása, hogy biztosan ne maradjatok le kedvenceitekről:

Forrás:
-- GameStar
-- PlayIT Ház

A PlayIT Ház 2.0 pontos beosztása
A PlayIT Ház 2.0 pontos beosztása
Újra itt a PlayIT Ház: most péntektől, 10 napon keresztül
Újra itt a PlayIT Ház: most péntektől, 10 napon keresztül