Panel eltakarhatja az ablakokat?

Orbit képe

Fórum: 

Hello! Létezik a Cinnamon-ban olyan beállítási lehetőség, hogy - mint KDE-ben - a maximalizált ablak a panel alá kerül? Más szóval: a panel eltakarhatja az ablakot?

kimarite képe

Forrás:  http://www

Panel on the TOP

Forrás:  http://www.linuxbsdos.com/2012/05/26/flip-cinnamon-panel-to-top-of-desktop/

Egyéb tippek: http://www.techsupportalert.com/content/tips-and-tricks-mint-after-insta... # általában lehet minden alkalmazásnál olyat kiválasztani, hogy előtérben legyen az ablaka. Ha máshogy nem, akkor a konfig fájlban.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
Orbit képe

Köszi, de sajnos nálam Mint

Köszi, de sajnos nálam Mint 17-nél a panel settings ablaka nem ilyen. Megmutatnám én szívesen, de képbeillesztés nem tudom, hogyan működik. De nem ilyen. Van 3 lehetőségem: panel alul, panel felül és tükrözött (alul-felül). És finito.

Egyéb tippek bogarászás alatt...

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

A panelszerkesztő üzemmód

A panelszerkesztő üzemmód jelölőnégyzetbe tegyél helyeslő jelet (pipa), és úgy nézd meg a beállításokat. Kibogarásztam neked. A fórumra pedig úgy lehet képet feltenni, hogy beilleszted a kép elérési hivatkozását, kijelölöd a hivatkozást, majd a szövegszerkesztőben a horgonytól jobbra látható ikonra kattintasz és az alábbi beállításokkal beállítod, ahogy láttatni szeretnéd. Az imgur használatára kérnélek, mert a magyar képfeltöltő oldalak egy idő után törlik a képet, és így semmi értelme azt beilleszteni (most javítottam). De használhatsz felhő alapú tárhelyet, Google, MS, Dropbox, Box.com, mega, stb. oldalakra regisztrálva, ha nincs neked egyik sem. Köszi ;).

Értékelés: 

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

 Szia!

 Szia!

Én is kerestem ezt a lehetőséget, de sajnos 2013 óta csak tervben van a panel intellihide opció.

https://github.com/linuxmint/Cinnamon/issues/2663

Itt a 13. pont az intellihide opció. Remélem hamarosan elérnek oda is.

Ami részben helyettesítheti az a "Cinnamon Maximuskiterjesztés, és a "Window Buttons with Titlekisalkalmazás ( bár ez kissé bugos)kombinációja.

B2man

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve