Hát én immár kit válasszak?

Fórum: 

ki melyik Linux disztribúciót javasolja a Gnome bemutatására?

Olyan kellene ami rögvest egy használható környezetet ad, nem kell babrálni vele, szép és lehetőleg Ubuntu, vagy Debian alapokon nyugszik. Atomstabil legyen.

Ami nem jön szóba: "tedd fel a Debiant, vagy a Mint-et és állítsd be magad" :) Se kedvem, sem időm erre.

 

 

 

 

Gnome

Hát nem könnyű feladat. Kiesik az Arch, a Fedora, szerintem az Ubuntu nem az igazi. Nekem legjobban az Arco-b-gnome tetszett, de hát az kiesik. Így kettőt tudok ajánlani, a 22.04 alapú Pop-OS, illetve a 23.10 alapú Voyager. Mindkettő gondosan összeállított és tesztelt programokat nyújt, nem erőlteti a snap alkalmazásokat.

Értékelés: 

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Gnome Gnome

#1

#1 A nagy elmék amikor találkoznak :) Pont ezt a kettőt töltöttem le, mert alap verziók, nincsenek túl bonyolítva és jól is működnek. Már csak pénzfeldobással el kell dönteni, hogy melyik legyen ...

Az Arco-t rég nem használtam, akkoriban elég jó volt. Ablakkezelő témában voltak gányolások náluk, de szerintem azok  fusi megoldásokat már kinőtte Eric.

 

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Fedora nem adná ki? Tudom nem

#2 Fedora is jó lenne, de most a folyamatos téma miatt (pár gyereknek mutogatok be Linuxos témát:)) nem akarok más alapra áttérni.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Én egyből az MX Linuxra

Én egyből az MX Linuxra gondoltam. :) Persze nem a legfrissebb Gnome-ot tartalmazza, de stabilnak stabil. Nálad nem opció?

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Én egyből az MX Linuxra

#3 Az MX most nálam kicsit parkolópályára került, mert nem támogatja a nyomtatómat :(

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve