Fizetős Facebookkal menti a reklámüzletét a Meta

LinuxMintHungary képe

Fórum: 

Az X közösségi platform a napokban, a pletykáknak megfelelően indította el két előfizetői csomagját. A Premium+ csomag reklámmentes élményt ígér havi 16 dollárért, és minden eszközt és funkciót garantál – de egyelőre csak weben keresztül elérhető. Az alapcsomagért havi 3 dollárt kér az X, de itt nincs szó reklámmentességről. Egyeseknél már a video- és audiohívás lehetősége is hamarosan elérhető lesz. Musk számos lehetőséget tesztel és vezet be azért, hogy monetizálja a platformot, amelyből szuperappot szeretne építeni. A napokban olyan jelentések is előkerültek, amelyek szerint Musk azt akarja, hogy a teljes pénzügyi életüket az X-en éljék az emberek.

Nem vicc többé a fizetős Facebook sem

A Meta szintén a várakozásoknak megfelelően Európában elindítja az előfizetéseket. Így itt a fizetős Facebook és Instagram, mindkettő reklámmentességgel felel meg az EU-s szabályozásoknak.

Az EU-ban havi 9,99 eurót kérnek a webes felhasználóktól, 12,99 eurót az androidos vagy iOS-es felhasználóktól.

(tovább)

kami911 képe

#1 igazából az emberek

#1 igazából az emberek használják, lehet őket kellene edukálni. Másrészt kényelmes, mert mindenki és minden ott van. Eseményekről is kényelmesebb ott értesülni. Máshonnan is lehet, de azok a megoldások úgy tűnik még nem érték el a kritikus tömeget.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve