Firefox parancsikon a panelen

Fórum: 

A gondom a következő: megnyitok egy Firefox ablakot, amelyben nyitva van még néhány ablak. Mondjuk megy a youtube-on a zene is.

Valamiért megnyitok egy másik egész ablakos programot. Ha ismét elő szeretném hívni a Firefox böngészőt, és megnyomom az ikonját a panelen, akkor egy teljesen új ablakot dob fel nekem, az egyetlen induló ablakkal.

A háttérben még mindig megy a youtube zene, de azt az ablakot már nem tudom elérni….. 

Egyáltalán hogyan lehet megnézni, hogy milyen programok futnak a háttérben?  ( Esetleg az "Alt+Tab"-bal, de az nagyon remeg )

Közben nézek egy filmecskét a VLC player-rel, de annak az ikonját sem látom sehol a panelen.... Azt is csak az "Alt+Tab"-bal tudom előhívni, de az nagyon remeg....

Mit ügyetlenkedtem el?

 

Ahányszor megnyitok a

Ahányszor megnyitok a panelről egy alkalmazást - pld a terminált - az mindig új ablakban fog megjelenni. Ugyanazon a munkaterületen,

És eddig nem így volt. Ha rákattintottam a panelen a program ikonjára, akkor az ugrott fel, melyik már meg volt nyitva előtte.

 

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

Indítás a panelről

#3 Ez az "Alt+F1" hatása. Ezt kerested.

Az indítók egyben a "Csoportosított ablaklista" kisalkalmazás. Ha ráviszed az egérmutatót, mutatja az alkalmazás megnyitott ablakait. A beállításaiban valahol ott, hogy ne csoportosítson. A beállítás a környezeti menüből érhető el.

Értékelés: 

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Indítás a panelről

#3.1 Köszönöm szépen!!!!!! örök hálám üldözzön!!!!!   :-)

Ez volt a bibi:    a "csoportos ablaklista"

Kétségeim vannak, ha ismét meg tudnám csinálni, mert eltököltem vele vagy 2 órát! Valószínű, hogy véletlenül sikerült....

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve