ablak bezárása.

Fórum: 

Bocsánat, hogy ilyen primitív kérdéssel fordulok hozzátok de nagyon zavar a dolog. Feltettem a Mint 19.3 rendszert és (elvileg semmit nem állítottam át) ha bármilyen ablakot, böngészőt stb. teljes képernyő méretűre növelek akkor a jobb felső sarokból eltűnik a minimalizálás, bezárás stb. ikonok. Kissebb méretben ott vannak. Ez borzasztóan zavar. Miként tudom beállítani, hogy ne tűnjenek el?

Bocsánat... Én voltam hülye. 

Bocsánat... Én voltam hülye.  Letöltöttem (nem tudom miért) a cinnamon maximus bővitményt és az okozta a gebaszt.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

A böngésző, a videó lejátszó

A böngésző, a videó lejátszó esetén még értem a teljes képernyőre növelést. A böngészőnél, például videó lejátszásnál minden eltűnik és nem is jelenik meg. Tehát a videóknál nincs ilyen probléma?
Szerintem, (például)a VLC, az SMPlayer alkalmazásokról sem beszélhetünk ilyen jelenségről a teljes képernyő esetén.

Ha a kék közösségi oldalnál (f) teszed teljes képernyőre a videót és jobb felső sarokba viszed az egérmutatót akkor tényleg megjelenik az ablak fejléce.

Milyen alkalmazásoknál tapasztalod a jelenséget, felsorolnád? És mely weboldalak esetén? Képernyőképet tudnál mutatni az alkalmazásokról, a jelenségről? A képeket az Imgur vagy az ImgBB oldalak egyikére töltsd fel, majd mentés után az URL-t illeszd a válaszodba. Érdemes regisztrálni is az említett képmegosztó oldalak egyikén, aztán belépsz és úgy töltöd fel a képe(ke)t.

A jelenségről képernyőképet a Képernyőkép alkalmazással készíthetsz. Az időzítést állítsd át 10 másodpercre, ha sosem használtad az alkalmazást. A feltöltés előtt nézd meg, jól sikerült-e a kép, és, ha azt látod, amit mutatni szeretnél, akkor töltsd fel.

Értékelés: 

5
Átlag: 5 (1 szavazat)