The Sims 4

Xifoman képe

Fórum: 

 Üdvözletem!

Tegnapelőtt feltelepítettem a gépemre az új Linux Mint 18 (Cinnamon) 64 bites változatot. Amellett, hogy nagyon teszik a felülete, használhatósága, egyszerűsége és gyorsasága még plusz örömöt is adott az, hogy a megvásárolt The Sims 4 játék az összes eddig megvett DLC-vel együtt szépen elindult a Playonlinux segítségével Origin alatt. Igaz, hogy némi hajbefonásba került a kopasz fejemnek, de estére sikerült elhárítanom a mentési hibaüzenetet is. Így már teljes értékű a játék. Képem is van hozzá:

kimarite képe

Mentési hibaüzenet

'Igaz, hogy némi hajbefonásba került a kopasz fejemnek, de estére sikerült elhárítanom a mentési hibaüzenetet is.' - Ha 'publikus' -és gondolom, találkozhatnak ezzel mások is (nem tudom, miről van szó)- leírnád a megoldását? Esetleg még én is hasznosíthatom, baráti körömben van egy -igaz DOS-os- játék, nem mentődik el az elért eredmény. A játék neve sem ugrik be, de nagy öröm lenne, ha meg tudnám oldani, beszéltek a problémáról, nem láttam. A DOS-hoz amúgy nem értek nagyon (de olvasgattam :) ).

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
Xifoman képe

 Itt most konkrétan mire

 Itt most konkrétan mire gondolsz? Ha Sims 4 mentéshiba probléma megoldására, akkor azt megadom szívesen. Csak itt nem kódok meg miegymás szükséges, hanem simán csak trlés. Tiszta mentés indítás, Az Origin közreműködésével.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

RE: Itt most konkrétan mire

#2 Mit törölsz és hol, és mi az Origin?

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
Xifoman képe

 Mindegy leírom ide: A játék

 Mindegy leírom ide: A játék először is kiírta a mentési művelet végén: Sikertelen mentés. Hibakód: 0 (nulla).

Erre fogtam minden simemet, építményemet feltöltöttem megosztásra, mivel ha törlöm a mentési mappát akkor minden simem, telkem minden korábbi mentésemmel együtt törlődni fog. Ezért a Sims 4 Galériájában megosztottam az Originen a Simjeimet, telkeimet. Utána kiléptem a játékból és töröltem a teljes mentési mappát(A Mods mappa kivételével!) a Dokumentumok/Electronic Arts/The Sims 4 könyvtárnál. Ezután újraindítottam a játékot és visszatöltögettem az előbbi megosztásaimat (amik továbbiakban is elérhetők más játékosok számára) a Saját mappámba. Majd így már mindent vissza tudtam rakni ahelyére: Telekre a házakat, házakba a simeket. Ezután már simán, probléma mentesen ment a mentés! Ez volt amit végül is csináltam, hogy működjön a mentés.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
Xifoman képe

 Az Origin az olyan, mint a

 Az Origin az olyan, mint a STEAM vagyis ez az Origin: Fiókod van, amiben játékokat azok kiegészítőit tudsz vásárolni, frissíteni, és játszani. Az Origint néha nem könnyű linux alatt beüzemelni, de mint a közölt képeim alapján látható: lehetséges!

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
Xifoman képe

Megjegyzés

 Amúgy ha majd érdekel valakit a későbbiekben (persze olyan játékosra gondolok itt, aki hozzám hasonlóan megvásárolta a The Sims 4-et és Origin alatt ( és persze a PlayonLinux és a Wine közreműködésével!)Linux Minten, Ubuntun szeretne vele játszani) akkor szívesen készítek majd egy képes telepítési útmutatót.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

RE: Az Origin az olyan, mint a

#5 Értem. Az Origin-ről írhatnál egy beüzemelési útmutatót például. Köszi mindent

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve