Pár nap múlva találkozzunk!

kami911 képe

Kedves Szabad Szoftveres Közösség!

Szeretnénk meghívni benneteket egy kötetlen szabad szoftveres találkozóra, a Szabad Szoftveres Soirée-ra. Ez egy olyan esemény, ahol bármilyen szabad szoftverhez kapcsolódó témában találkozhatunk és beszélgethetünk. Nem számít, hogy Linux, BSD vagy éppen ReactOS felhasználó vagy, vagy hogy a szabad tartalmakért rajongsz, mindenkit szeretettel várunk.

Időpont: 2023.május 25-e (csütörtök), 17:00 órától

Helyszín: Fahéj Kávézó

Cím: 1052 Budapest, Semmelweis utca 19.

Az esemény célja az informális beszélgetés és tapasztalatcserék lehetősége. Jelenleg nincs előre meghatározott program, csupán egy közös találkozásra és kötetlen beszélgetésekre invitálunk mindenkit. Azonban ha van valami konkrét előadási ötleted vagy témád, amiről szívesen beszélnél, nyugodtan jelezd előre, és megpróbáljuk biztosítani a megfelelő környezetet és időkeretet számodra.

Reméljük, hogy eljössz, és részt veszel ezen a szabad szoftveres találkozón. Írjátok meg itt, hogy tudtok-e jönni a megjelölt időben, illetve ezt jelezhetitek Facebookon is:

https://www.facebook.com/events/909168453647497

Hozzászólások

Úgy néz ki én mindenképp ott leszek

most félórája vettem meg a Pécel-Keleti pu. retúrjegyet meg pár buszjegyet.
Facén is láttam fennt van a találkozó, mennyien leszünk kb, tudsz valami konkrétumot?
 

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kami911 képe

Úgy néz ki én mindenképp ott leszek

#1 Szia! Úgy tűnik olyan nagyon sokan nem 10-20 ember lesz, körülbelül. Veled együtt 5 ember mondta hogy jön, 30-nál több érdeklődő. Ebből ha a negyede eljön, az 10-nél nagyobb létszám.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve