Crypto

Fórum: 

Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogyha windows mellé teszek egy linuxmint-et, és ha a windows fut , a linux az offline marad? Az  ssd-n a linuxos particio látszik windows alatt?Mert szeretnék cryptot tárolni a linux-on, és jó lenne ha offline módban maradna. Jól gondolom, vagy van ennél jobb ötlet? 

Mi a cél?

Én ha egymás mellé teszek egy linuxos notit meg egy windowsosat, akkor csak akkor látják egymást, ha én azt akarom. Bár mindkettő tud egymástól függetlenül futni :-) Viszont on-line csak akkor lesz akármelyik, ha rácsatlakozik a hálózatra. Lehet egyszerre a 2, vagy csak az egyik, vagy a másik, vagy egyik sem.

Ha egyazon gépre telepítesz Windows mellé egy Linuxot, akkor a Windows alatt a Linux partícióját alapból nem, csak külön segédprogrammal lehet elérni. Ha a Linux van elindítva, akkor az attól függően, hogy csatlakozik-e hálózatra lehet on-line, vagy ha nem, akkor off-line, ha meg le van állítva, akkor ez nem értelmezhető, by the way tekinthető úgy, hogy off-line.

De miért is fontos, hogy a Windows ne lássa a Linuxot? (Mármint, ha gáz, hogy látja a crypto-t, akkor miért kell ott lennie a gépen? Ha csak Linux van a gépen, akkor semmi esély nincs arra, hogy egy Windows "lássa" mi van még mellette)

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Mi a cél? Mi a cél?

#1

#1 Köszönöm hozzászólásodat, azert lenne fontos, mert egy szoft wallet-en tarolnám a cryptot, és szeretném h mikor a windows fut, a linux-hoz ( vagyis a szoft wallet-hez) ne legyen hozzáférhető  a hackerek számára, mert ugyanis így offline marad a linuxom.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve