[Megoldva] Hogy vihető fájl a gazdagépről a Virtualboxba?

Fórum: 

Osztott mappám van, de mégsem tudom megnyitni a képeket a Virtualboxos WinXP-ben. Megpróbáltam a Fogd és vidd funkciót. Beállítva kétirányura nem történik semmi, ha pedig Gazda - Vendég van, akkor megjelenik egy szép horog és úgy marad.

Hogy lehetne a fájlokat ide-oda költöztetni, de leginkább a gazdáról a dobozba? 

tresor képe

Melyik mappát tetted

Melyik mappát tetted osztottnak és mik a jogosultságai?

Van egy ilyen a vbox menüben: interakciós szolgáltatások. Katt rá és felhúzza a gazdagép. Elvileg ettől már teljes képernyőben is megy majd az XP és a fájlmozgatás is.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Sikerült, de mégse nyomtat

Köszönöm, ez sikerült. A képek megjelentek a Windowsban. Szóval van nyomtató is, kép is. Szépen beállítom a nyomtatót egy kép kinyomtatásához, megnyomom, hogy nyomtasson. Kiírja, hogy kész, és nem nyomtat semmit. De ezt majd holnap próbálgatom, aztán kezdek vele egy új témát, ha nem sikerül

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Sikerült, de mégse nyomtat

#3 Ez nem Mint, nem Virtualbox, ez kifejezetten Windows (XP) téma. A nyomtatási sorba szerepel a dokumentum? A driver XP-hez való volt, vagy telepíteni kellett? Emlitetted, hogy Minten nyomtat, csak nem jó minőségben. Tehát a hozzáférési jogok megfelelőek. 

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

XP nyomtatás sikerült!

A megoldás az volt, hogy az Eszközök > USB-nél még hiányzott egy pipa a nyomtató neve mellett.

Most már nyomtat, gyönyörűen. Köszönöm a segítséget és annak is örülök, hogy én magam tettem fel az i-re a pontot, vagyis a pipát... smiley 

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

XP nyomtatás sikerült!

#5 Ügyes voltál, de jegyezd meg ezt a megoldást, mert a lehet, hogy a legkozelebbi xp indulásnál kelleni fog...ha például kikapcsoltad a nyomtatót.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve