Szabad Szoftver Konferencia és Kiállítás 2018 – előadói felhívás

kami911 képe

Az FSF.hu Alapítvány 2018. május 12-én (szombaton) ismét megrendezi a Szabad Szoftver Konferencia és Kiállítást, melynek helyszíne az ELTE Lágymányosi Campusa lesz.

A konferenciára várjuk előadók jelentkezését. Amennyiben szeretnél előadással megjelenni a konferencián, kérem, legkésőbb 2018. március 2. (péntek) éjfélig jelentkezz a konf.fsf.hu/2018/eloadoknak weboldalon található űrlapon keresztül az előadásod rövid leírásának megadásával.

Az idei konferencián külön Oktatás szekció is lesz (az elmaradt Linux az Oktatásban Konferencia helyett), így várjuk a szabad szoftverek/szabad tananyagok és oktatás témakörben is előadók jelentkezését.

A jelentkezők közül a szakmai zsűri 2018. március 11. éjfélig választja ki a végleges programba kerülő előadásokat. A döntésről minden jelentkezőt e-mailben is értesítünk.

A konferencia reggel kilenctől délután ötig tart. Négy szekcióban párhuzamosan zajlanak majd a szakmai előadások, az aulában szabad szoftverekkel és szabad kultúrával kapcsolatos kiállítás lesz. A konferencián a részvétel a látogatók számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A látogatói regisztrációt később nyitjuk meg.

Ha támogatóként és/vagy kiállítóként szeretne megjelenni céged a konferencián, írj nekünk a konf [kukac] fsf.hu e-mail címre.

Üdvözlettel:
Konferenciaszervező csapat, FSF.hu Alapítvány

 

Hozzászólások