Raktári progi

Fórum: 

Régebbi  linuxmintet használok, de nem találok benne raktárprogramot.Kérdésem van e valahol egyáltalán, és honnan lehet letölteni.Egyszer olvastam, hogy a Blu Painterben van beépítve./Bocs ha rosszúl írom a nevét/ Köszönettel: Laci

kimarite képe

RE: Raktári progi

@#0 Szia, Írj egy általad ismert, hasonló célú alkalmazást, hogy körülbelül sejtsük, mire van szükséged mélységeiben és céljaiban.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

 A suliba ahová járok, a

 A suliba ahová járok, a tanár megigérte, a win-es demos raktárprogit, de még nem adta oda.Viszont emlékeztem a Pc World írta,a Blu Point-os linuxba be van építve.Régebbi linuxmintem van nem akarok mást felrakni. Mi lehet benne? Gondolom Anyagnevek, készlet, be-ki szállítások, ADR, megrendelések, min, max készlet, Árak stb.Valami ilyesmire gondolnék, de a win-es demosat még nem kaptam meg.Origos-Szoftverbázis a keresésemre nem jelzett. Hátha tudtok segíteni.Köszi:

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

 A suliba ahová járok, a

#2 A raktárprogram pontos nevére lennék kíváncsi. A Windows-zos alkalmazáséra, akár az Origo linkjével, ha nem jut eszedbe. Tudom, mi egy raktár alkalmazás, de gépkocsiban van Trabant, Opel, Ferrari, Hummer ... és van tank is: szolgáltatásaikban különböznek - és ez a kérdésem egy másféle megközelítése volt. Mert a legjobb, ha megnevezed a neked nagyon tetszőt.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

RE: Raktári progi

@#0 Nem tudom mire gondolsz, de a Black Pantherhez (másik linux distro) fejlesztettek pár éve számlázó programot. -Nem követem, nem tudom most mi a helyzet vele.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

 A suliba ahová járok, a

#4 Ma olvastam a vonaton az SQL-Ledger számlázó és stb. szolgáltatásokat nyújtó alkalmazásról (Linuxvilág #42, V. évfolyam, 7. szám). Megnéztem, létezik-e, és siker. Sőt magyar nyelven is támogatott: https://en.wikipedia.org/wiki/SQL-Ledger
Honlapja: http://www.sql-ledger.com/
HUP: https://hup.hu/node/26554 | https://hup.hu/node/144274
Egy magyar fork (támogatás pénzért / de az eredeti verzió is így indult ... kevés pénzbe kerül): http://www.ledger.hu/kozosseg.html

Mellesleg a fórum a kérdések és a válaszok helye. De nemcsak mi válaszolunk, hanem a kérdező is. Ez egy ilyen support, szabadidőnkben csináljuk, és általában jól eltársalgunk mindenféléről, és főleg a kérdés témakörében. Úgy veszem észre, ez neked nem megy. Nem baj ... . Mi nem vállalat vagyunk, hanem egy közösség, aktivistákkal.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

RE: Raktári progi

#5 csabrix Szerintem, teljesen felesleges másik disztribúciót telepíteni ahhoz, hogy valaki egy számlázó vagy készletnyilvántartó alkalmazást használjon :-), főleg, hogy csak abban a disztribúcióban használható az általad említett alkalmazás (én így tudom), persze, ez az alkalmazás fejlesztőjének a döntése (ezt is így tudom): de ez nem szép dolog. Nem sok kétségeim van afelől, hogy a kérdező is azt akarta 'elmondani' (reklám, spam, stb.) a kérdésével és a semmihez közelítő 'válaszaival', amit most te leírtál, hogy (csak) a .. másik disztribúción van ilyen alkalmazás. Nevetséges.
És itt a cáfolat, hogy hol van még ilyen alkalmazás. Hát figyelj jól: bármelyik Linux alá telepíthetően ;) :D

Tehát a lényeg, az imént mutattam egy másik kívánt alkalmazást, mely
-- magyar nyelven szintén elérhető (lásd WikiPédia)
-- a fejlesztője bármit beletesz, amit az érdeklődő kér (persze, nem ingyen), azon kívül, ami benne van és tök jó
-- és folyamatosan fejlesztik ~2004 óta (a Linuxvilág 2004-es, de a WikiPédia mást ír)

Nekem tetszik első ránézésre, bár semmi szükségem rá. Olvasd el a Linuxvilágot, ha érdekel, csupa izgalmas dolog, a cikk írója lelkendezik elragadtatásában, a cikk is tetszett. Igazából, ha megfogalmazom elvárásaim -ahogy a kérdező nem tette- szinte száz százalék, hogy nemcsak az SQL-Ledger alkalmazást találom meg, hanem pár másikat is.

Összegezve: csak szép szolídan ..

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve