Gyűjteni, vagy nem gyűjteni – ez itt a kérdés

kami911 képe

Őszintén kíváncsi lennék a véleményetekre! Van egy csomó projekt – például fesztiválos megjelenés – amibe szívesen beleteszi egy lelkes csapat a munkát. De például jó lenne egy roll-up bannert készíttetni Linux Mint logóval. Ti anyagilag támogatnátok egy ilyen kezdeményezést? De ha már itt tartunk, inkább az eseti támogatást preferálnátok – előre meghatározott célokkal, vagy akár egy rendszeres támogatás is elképzelhetőnek tartotok – akár nagyobb célok megvalósítása érdekében. Kérlek írjátok le a gondolataitokat ezzel kapcsolatban és szavazzatok is!

Szavazás itt!

Hozzászólások

kimarite képe

RE:RE:RE:RollUpBanner

#1.2.1 Mennyibe kerül egy ilyen:
-- nem a legdrágábbat nézve, de
-- tartós alapanyagból (UV tűrő, stb. amit kéne nézni ennél)?
Mekkora méretben kéne?
Nem egészen ide tartozik, de tudok egy nyomdászt ... igaz, egy darab legyártása nem túl gazdaságos neki. Bár gondolom, van egyéb és sok lehetőség, az ilyet gyártó manufaktúrák tekintetében.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Nagyon profi, NAV-nak is

Nagyon profi, NAV-nak is minden szempontból megfelelő és hosszú távon folyamatosan karbantartott számlázó program fejlesztése jó lenne.

Induló-frissen bejegyzett cégeket kéne figyelni, és nekik azonnal lehetne ajánlani a számlázó programot.

Ez szerintem jó ötlet lenne, ami oda vezetne, hogy egyre több cég dolgozna Linux Rendszerrel. De garancia kell rá, hogy 10 év múlva is lenne fejloesztése a számlázó programnak.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kami911 képe

RE:Nagyon profi, NAV-nak is

#2 Na jó, de gondolom ez nem lenne ingyenes. Talán vannak ilyen termékek, én nem nagyon néztem ezeddig.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve