Kamika...

kimarite képe

A lényegre térve, mert most már a tököm tele azzal, hogy egy bordély lehet a fórum,
Ha ez a felhasználó nem lesz kirúgva innen, akkor én távozom.
A hozzászólásokra nem vagyok kíváncsi. Ez egy bejelentés, és nem társalgás.

Hozzászólások

kami911 képe

Azt gondolom kimarite

Azt gondolom kimarite átlépett egy határt, amit nem szabadna, álljon itt ez a vörös vonal, hogy ezt nem szabad, senkinek és semmilyen körülmények között. Válaszom az email-es megkeresése kapcsán:

Kedves Kimarite,

 

Ha megtekinted a hozzászólásodat „Ütöttek már úgy gerincen, hogy eltörik?!” -- akkor arról nem eldönthető, hogy egy fenyegetés, vagy meg is akarod valósítani. Minden esetre nem találkozik a https://linuxmint.hu/kozosseg oldalon leírt, közösségi alapelvekkel:

 

Alapszabályok

  • Légy udvarias!

Ami kifejtve így hangzik: Légy udvarias – használd úgy a fórumot, hogy ne legyen szükség erre felhívni a figyelmet. A közösség tagjai tisztelettel bánnak egymással. Bizonyára nem mindig értünk egyet, ám ez nem lehet mentség sem kellemetlen viselkedésre, sem durva stílusra. Időnként mindnyájan lehetünk feszültek, de nem engedhetjük meg, hogy ez a feszültség személyes támadásba torkolljon. Tartsuk észben, hogy nem termékeny az olyan közösség, melyben fenyegetve vagy rosszul érzik magukat az emberek. A közösség tagjaitól azt várjuk, hogy legyenek tisztelettel egymás iránt.

 

De összességében is javaslom a https://linuxmint.hu/kozosseg/szabalyzat oldal elolvasását és megértését, mert a linuxmint.hu oldalon nincs helye az ilyen hangnemnek. Az hogy ki milyen más fórumon hogyan viselkedik, nem érdekel, de elemi érdekem, alapelv, hogy a linuxmint.hu oldalon segítő közösség alakuljon ki.

 

Ugyanilyen okból nincs szükség a lekezelő hangnemre, sőt a zsarolásra sem (Ha ez a felhasználó nem lesz kirúgva innen, akkor én távozom.) amelyet az eset után létrehozott blogbejegyzésben. Ugyanúgy nem udvarias a következő mondat, amelyet közvetlen leveledben írtál nekem : „De... szerintem, inkább maradok abban az érzésben, hogy szar alak vagy. Újat úgysem tudsz mondani, eddigi viselkedésed erre garancia.” - pláne bármilyen leírás, vagy legalább összefoglalással kiegészítés nélkül. Ahelyett, hogy a valóságot néznéd, valamilyen álomvilágban vagy. Én próbáltam a munkádat segíteni azzal, hogy fórum moderátornak tettelek meg. De sajnos ez az út nem volt megfelelő a linuxmint.hu számára. Egyszerűen nem tudtad megfelelően kezelni a konfliktusokat, mint ahogy most is történt. De a tanácsaimat akkor is megosztottam veled, ezzel kapcsolatban, nem ismételném magamat. Felnőtt ember vagy. Az hogy bohócnak érzed magadat, azt elsősorban magadnak köszönheted. Kevesebb indulattal többre jutsz. A Grin-es dologra nem emlékszem, nem hiszem, hogy a honlapon történt, így a történtek szempontjából irreleváns.

Értékelés: 

5
Átlag: 5 (2 szavazat)