Ingyenes bankolás, kedvezőbb tarifák

kami911 képe

Akció! Regisztrálj most és ingyenes a bankkártya postázása illetve kapsz 3000 Forintot ajándékba! Még az óvatosabb becslések szerint is már legalább 100.000-en használják a Revolutot csak Magyarországon, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen egy remek szolgáltatásól van szó, amivel nem kevés pénzt takaríthatsz meg. Egy normál banknál fizetned kell a kártyáért, a számlavezetésért, a pénzváltásért és még egy rakat dologért, a Revolutnál azonban ezeket mind elfelejtheted. Ha szoktál külföldi oldalakon vásárolni, vagy gyakran jársz külföldön, akkor egész komoly összegeket spórolhatsz meg vele, mert kedvező árfolyamon váltanak, de ha csak itthon használod, akkor is számos előnye van. Most teljesen ingyen igényelhetsz Revolut bankkártyát, aminek éves díja sincs, továbbá ingyenes a pénzfeltöltés, és még kapsz is ajándékba 3000 Ft-ot, amit bármire elkölthetsz. Akár két NFC-s telefon között is, azonnal lehet fizetni.

https://www.revolut.com/en-HU/referral/klmncsyy4z!G10D21

 

Hozzászólások

keraform képe

Az érem másik oldala

https://kiszamolo.hu/ez-is-a-revolut-az-erem-masik-oldala/

"Boldog-boldogtalannak megnyitja a számlát minden adategyeztetés nélkül, majd egy teljesen váratlan pillanatban zárolja a hozzáférésedet és utána pisloghatsz, mint hal a szatyorban.

A zárolást követően olyan dokumentumokat kér be, amikhez joga se lenne, mint a fizetési papírjaid meg a bankszámla-kivonatod."

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kami911 képe

Az érem másik oldala

#1 Nekem egyelőre nincs rossz tapasztalatom, de nyilván értem, hogy előfordulhat. Elővigyázatosnak kell lenni. Ha olcsóbban váltanak az jó. Egy külföldi útra nem rossz az ha az embernek két kártyája van. Lehet egyelőre elég csak a napi összegeket áttenni, aztán majd ez a szolgáltatás is kiforrja magát. Én hiszek benne, hogy manapság nincs szükség annyi bankfiókra. De egy jó ügyfélszolgálatra - igen.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve