Telefonom linux-os gépről

kami911 képe
KDE Connect-en keresztül használom.
28% (13 szavazat)
Egyéb Linux-on futó szoftverrel használom. Írd le, hogy hogyan.
20% (9 szavazat)
Nem használom, mert nem tudtam, hogy lehet.
22% (10 szavazat)
Nem használom, mert felesleges.
26% (12 szavazat)
Kompatibilitási okokból nem Linux-ot futattó géprő kezelem a telefont.
2% (1 szavazat)
Kényelmi okokból nem Linux-ot futattó géprő kezelem a telefont.
2% (1 szavazat)
Összes szavazat: 46

Hozzászólások

Jaja, USB kábel.

Viszont! Nem régen valahogy a vonaton maradt a telefonom. Nosza, rá is kerestem, erre bezzeg jó a G...

Nagy meglepetésemre, nem csak azt tudta megmondani, hogy merre van (ezt eddig is tudtam), de azt is, hogy mit csinál, mennyi aksi %, és a zárolási képernyő képet is megmutatta. Lehetett Google zárat rátenni, és üzenetet kiíratni a képernyőjére (így a megtaláló láthatta kit kell felhívni), de ugyanígy lehet távolról téglásítani.

Ugyanakkor javasolta, hogy Chrome alatt még többet is tud....

Ezzel csak azt akarom mondani, nincs messze az idő, amikor böngészővel lehet használni a telefont (először nyilván Chrome alatt)

kimarite képe

Jaja, USB kábel.

#2 Eltekintve attól, hogy a fb-nak egyáltalán nem tetszik a tartalmak után fizetés, az Alphabet „megoldása” sem tökéletes: https://sg.hu/cikkek/it-tech/149798/tobb-mint-300-kiadonak-fizet-a-hirekert-a-google

Az EU-s adatvédelmi törvények miatt a Google és a többi online platform is kötelessé válik arra, hogy fizessen a zenészeknek, szerzőknek, előadóknak, kiadóknak, újságíróknak, ha a munkájukat használó. Ezen felek régóta sürgetik a kormányzatokat, hogy vegyék rá az online platformokon a jutalékfizetésre. Nagyobb horderővel Ausztrália nyitotta a sort, majd Kanada a múlt hónapban vezetett be hasonló törvényt.
https://itcafe.hu/hir/google_fizet_hirekert_eu.html

És persze, az ellopott, elvesztett, ott hagyott telefonokra van kereső a G-től, de a telefon gyártójától is, vagy más, például (keresés eredménye): https://neatspy.com/phone-location-tracker.html

kami911 képe

Jaja, USB kábel.

#2 meglett a telefon?