Előadások a SYSADMINDAY-en

kami911 képe

SYSADMINDAY: Pénteken rendezi meg itthon a rendszergazdák világnapját a HWSW informatikai kiadó. Ti jöttök a július 19-i rendezvényre?

A Sysadminday-en izgalmas előadások és programok várják a résztvevőket. Az esemény 14:15-től nyitja kapuit a szakmai előadások 15:10-kor kezdődnek el az Előadó réten, ahol Makay József, a Makay Cybersecurity szakértője beszél arról, hogyan válhat egy egy cég, akár egy alvállalkozón keresztül is, amely éppen a könyvelő is lehet - zsarolóvírusok célpontjává, és ez milyen kockázatokat jelenthet még. Rögtön ezután, 15:30-kor Béres Péter, a Sicontact képviseletében, azt a kérdést vizsgálja meg, hogy valóban támadhatatlanok-e a Linux-szerverek, vagy léteznek olyan sebezhetőségek, amelyekre érdemes odafigyelni. 15:50-kor Fehér Sándor a White Hat IT Security-től valós nagyvállalati incidensekről és azok tanulságairól mesél, majd 16:10-kor Gudszent Ottó, az Orbit AT szakértője a felhőbe költözés kihívásairól és az igazi biztonság megteremtésének lehetőségeiről tart előadást.

16:30-kor az esemény a Nagyszínpadon folytatódik, ahol Varga Csaba Sándor, az FSF.hu Alapítvány nevében, egy tombola keretében két darab Openwrt-s, Wi-Fi 6-os Cudy AX3000 Gigabit routert sorsol ki. Ezt követően 16:40-kor az Előadó réten Bőle György, a házigazda HWSW képviselője IT-kvízt vezet, amelyek során a résztvevők értékes képzéseket nyerhetnek a legnagyobb hazai oktatócégek felajánlásában. 17:10-től a Nagyszínpadon egy szünet következik, amely ideális lehetőséget biztosít a barátkozásra és sörözgetésre, majd 18:00-kor Benk Dénes humorista lép fel a Dumaszínháztól, garantálva a jó hangulatot egy stand-up előadással. 18:30-kor Bőle György ismét a színpadra lép, hogy levezényelje a támogatóik által felajánlott értékes nyeremények tombolasorsolását.

A nap zárásaként, 18:50-től kötetlen program és sörözés várja a résztvevőket, lehetőséget adva a nap élményeinek közös megvitatására és új kapcsolatok építésére. A Sysadminday gazdag programkínálata biztosítja, hogy minden résztvevő találjon számára érdekes és hasznos előadásokat, miközben a szórakozás és a közösségi élmény is garantált.

Az idei SYSADMINDAY szellős, több hektáros parkban a Duna parton, a Budapest Garden területén várja a résztvevőket!

Időpont 2024. július 19., péntek 14:15 órától.

További információk >

Regisztráció >

Jelentkezés: A rendezvényre regisztrálni 3680 forintos áron lehet.

 

Ami picit más

A rendszergazdák világnapját hagyományosan július utolsó péntekjén rendezik. Ez a „mozgó” dátum hazai viszonylatban nem túl szerencsés, mert a szabadságolások többsége a július utolsó hetében kezdődik, ráadásul a nagy nyári záporoknak is ekkor van szezonja. Ezek kivédésére a hazai SYSADMINDAY-en néhány éve elszakadtunk a hivatalos időponttól, és a rendezvényt a fenti időszak előtt tartjuk meg. Így lett az idei dátum a hivatalos július utolsó pénteke helyett: július 19.

A rendezvényről

Az idei SYSADMINDAY is a szellős, több hektáros parkban a Duna parton, a Budapest Garden területén várja a résztvevőket!

Kedvcsináló

2015

2018

2020

2016

2019

2017

Hozzászólások