Ma este van a találkozó

kami911 képe

Gyertek ma este csevegni a Fahéj Kávézóba!

Szeretnénk meghívni benneteket egy kötetlen szabad szoftveres találkozóra, a Szabad Szoftveres Soirée-ra. Ez egy olyan esemény, ahol bármilyen szabad szoftverhez kapcsolódó témában találkozhatunk és beszélgethetünk. Nem számít, hogy Linux, BSD vagy éppen ReactOS felhasználó vagy, vagy hogy a szabad tartalmakért rajongsz, mindenkit szeretettel várunk.

Időpont: 2023.május 25-e (csütörtök), 17:00 órától

Helyszín: Fahéj Kávézó

Cím: 1052 Budapest, Semmelweis utca 19.

Az esemény célja az informális beszélgetés és tapasztalatcserék lehetősége. Jelenleg nincs előre meghatározott program, csupán egy közös találkozásra és kötetlen beszélgetésekre invitálunk mindenkit. Azonban ha van valami konkrét előadási ötleted vagy témád, amiről szívesen beszélnél, nyugodtan jelezd előre, és megpróbáljuk biztosítani a megfelelő környezetet és időkeretet számodra.

Reméljük, hogy eljössz, és részt veszel ezen a szabad szoftveres találkozón. Írjátok meg itt, hogy tudtok-e jönni a megjelölt időben, illetve ezt jelezhetitek Facebookon is:

https://www.facebook.com/events/909168453647497

Hozzászólások

Sajnos nem tudtam elmenni

Szájsebészeti beavatkozás miatt nem vagyok alkalmas állapotban.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Sajnos nem tudtam elmenni

#1 Kiütöttük volna azt a fogacskát smiley

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Köszi a lehetőséget

bár az elhangzottak 99,99%a (maradék mérési hiba) nekem olyan volt mintha egy másik univerzumba pottyantam volna smiley de nagyon jól éreztem magam.

Értékelés: 

5
Átlag: 5 (1 szavazat)