Elérhetővé vált a Pangolin, az új Linux-os laptop

kami911 képe

A System76, a Linux számítógépek elismert gyártója bejelentette, hogy elérhetővé vált a Pangolin Linux laptop frissített verziója, amely az AMD Ryzen 7 processzorral és DDR5 RAM-mal lett felszerelve. A Pangolin laptopot az új AMD Ryzen 7 6800U processzorral, AMD Radeon 680M grafikus vezérlővel, 144Hz-es 15,6 hüvelykes FHD kijelzővel, akár 32 GB DDR5 6400 MHz RAM-mal és akár 16TB PCIe 4.0 NVMe SSD tárolóval látják el.

A System76 ígéretet tett, hogy a laptop „gördülékeny, sima élményt” nyújt majd játékokban, filmek nézésében, zenehallgatásban és a kedvenc projekteken végzett munkában egyaránt. Az új Pangolin laptopot egy nagyobb, 70 Wh-s akkumulátorral szerelik fel, amely akár 10 órás üzemidőt ígér. Továbbá, a laptop egy új magnézium ötvözet házat, multitouch clickpadot és egyszínű háttérvilágítású US QWERTY billentyűzetet kap. A kapcsolatok tekintetében az új Pangolin laptop támogatja a Wi-Fi 6E vezeték nélküli, a Bluetooth 5.2, a Gigabit Ethernet és az HDMI 2.0-t. Természetesen a Linux laptopot a System76 saját Pop!_OS Linux disztribúciójával vagy az Ubuntu 22.04 LTS-szel fogják előre telepíteni.

A System76 új Pangolin laptopja elérhető lett, amelynek ára $1,299 USD-től indul.

Milyen operációs rendszerrel használná a Pangolin laptopot? A Pop!_OS megfelelő lenne? Vagy inkább Linux Mint-tel?

Specifikáció és további részletek és vásárlás >

Konfiguráció kiválasztó >

Hozzászólások

Pangolin

A Pop!_OS nagyon jó rendszer annak aki el tudja viselni a Gnome-t Az eredeti Ubuntu 22.04-nél biztosan jobb. Már elég régóta ígérgetik a Cosmic-ot, a System76 saját rendszerét, de még nincs a láthatáron. Kár...

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve