Ötletláda 2022

kami911 képe

Sziasztok!

2014 óta van velünk az új weboldal, amelyet nagy örömmel használunk. A Drupal verzióváltás kapcsán felmerült, hogy egy frissítést kapna a kinézet és a funkcionalitás is. Kérdésünk az lenne hozzátok – kedves Közösség – hogy milyen módon változtassunk a honlapon, illetve – amennyiben az arculathoz is hozzányúlunk – ki tud esetleg ebben segíteni?

Szóval a kérdés az volna hozzátok, hogy milyen apróbb-nagyobb dolgokat változtatnátok a https://linuxmint.hu/ oldalon.

Mi az ami:

  • akadályoz a napi használat során,
  • mi az amit szerettek,
  • mi az amin kicsit változtatni kellene.

Ez itt egy ötletláda, amelyet az észszerűség és a lehetőségeink határain belül megpróbálunk majd figyelembe venni. Jöhetnek a jó ötletek és a fair kritikák is! De lehetőleg rövid és közérthető formában.

 

Hozzászólások

kimarite képe

Három javaslat

  • Oldal tetejére, oldal aljára elem
  • Ha több friss hozzászólás van, akkor valami lapozási elem lépegetni (első, második, ...)
  • A Show responses/Hide responses elem magyarul (talán ez nem lehetséges, mintha beszéltünk volna erről)..., és ugye a rejtett elemeknél a Friss nem lép pontosan oda, mármint, ha a friss hozzászólás rejtve van: ez is megoldandó feladat lenne.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
Koppány képe

Szuper lenne, hogyha fentre

Szuper lenne, hogyha fentre is kerülne elem, ahol a Fórumtéma további oldalaira lehetne lépni. Az olyan Fórumtémákban, ahol több oldalon nagyon sok hozzászólás van mindig le kell görgetni, hogy pl. a 4. oldalra navigálhassunk. Ez néha zavaró :).

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve