Július 15-én ünnepeljük a rendszergazdák megbecsülésének napját!

kami911 képe

SYSADMINDAY

Idén már 13. alkalommal rendezi meg itthon is a rendszergazdák világnapját a HWSW informatikai kiadó. Célunk, hogy az előző rendezvények sikerén felbuzdulva az informatikai infrastruktúra üzemeltetőinek a kedvében járjunk, felhívjuk a figyelmet munkájuk fontosságára, hogy romboljuk a mindennapokban róluk kialakult káros és alaptalan sztereotípiákat. Nem titkolt célunk az sem, hogy a cégek felismerjék milyen fontos célcsoport a rendszeradminisztrátor, hiszen igen jelentős döntéshozó és döntés-előkészítő potenciállal rendelkeznek mind a KKV, mind a nagyvállalati szegmensben, egyszersmind szeretnénk leszámolni azzal a divatos sztereotípiával, hogy a rendszergazda semmiben nem dönt, de bármit "megfúr".

Az idei SYSADMINDAY szellős, több hektáros parkban a Duna parton, a Budapest Garden területén várja a résztvevőket!

Időpont 2022. július 15., péntek 14:00 órától.

További információk >

Regisztráció >

Jelentkezés: A rendezvényre július 10-ig lehet regisztrálni 2499 forintos áron.

Mire számíthatsz?

A hazai SYSADMINDAY-en évről évre több szakember vesz részt, míg az első rendezés alkalmával 100-an látogattak ki a rendezvényre, addig az elmúlt években már 5-600 vendégünk volt. A korábbi rendezvényeken készült képeink az alábbi linken tekinthetők meg.

A július 15-i SYSADMINDAY-en sem maradhat el a már hagyományos stand-up. Idén, a már SYSADMINDAY-t megjárt veterán, Dr. Mogács fogja nyomni a sódert!

A rendszeradminisztrátorok - ahogy itthon hívjuk őket, rendszergazdák vagy IT-üzemeltetők - gondoskodnak a munkahelyek informatikai eszközparkjának zökkenőmentes működéséről, legyen szó nagyvállalati szerverekről vagy irodai alkalmazásokról. Ők azok, akik bármikor rendelkezésre állnak, hogy megoldjanak bármilyen felmerülő technikai problémát - méghozzá azonnal, hiszen a munka nem várhat. És ők azok, akik mindezek ellenére láthatatlanok maradnak, munkájuk gyakran alulértékelt, cégen, illetve a mindennapokon belül pedig alaptalan sztereotípiák élnek róluk, ahogy például ez a népszerű brit komédiasorozatból, a The IT Crowdból is kiderül.

Dicsőségfal

Az oldal közepén látható dicsőségfalra azok a cégek kerülnek fel, amelyek csatlakoznak hozzánk a SYSADMINDAY ünneplésében, befizetik és elengedik rendszergazdáikat a rendezvényre.

Ami picit más

A rendszergazdák világnapját hagyományosan július utolsó péntekjén rendezik. Ez a „mozgó” dátum hazai viszonylatban nem túl szerencsés, mert a szabadságolások többsége a július utolsó hetében kezdődik, ráadásul a nagy nyári záporoknak is ekkor van szezonja. Ezek kivédésére a hazai SYSADMINDAY-en néhány éve elszakadtunk a hivatalos időponttól, és a rendezvényt a fenti időszak előtt tartjuk meg. Így lett az idei dátum a hivatalos július utolsó pénteke helyett: július 15.

Kedvcsináló

2015

2018

2020

2016

2019

2017

Hozzászólások