Szabad Szoftver Konferencia - Szeged 2022

kami911 képe

Héé, Opensource Arcok! Nagyon jó hírünk van. A szervezők ismét, pár év kihagyás után, újra megszervezik a Szabad Szoftver Konferenciát Szegeden. A rendezvény célja, hogy az eddigieknél is jobban felszínre kerülhessenek a szabad szoftverekben rejlő lehetőségek, új ismereteket szerezve és szakmai kapcsolatokat építve. Az esemény nyitott mind a kezdő otthoni felhasználók, mind a profi programozók és rendszergazdák, valamint a vállalkozók, a kormányzati és az oktatási felhasználók számára is.

Előadóknak

A rendezvény szervezői előadók jelentkezését is várják. Jelentkezési határidő: 2022. április 13.

Időpont

2022. május 13. 10:00

Helyszín

Szent-Györgyi Albert Agóra

Szeged, Kálvária sugárút 23.

A helyszín weboldala: http://agoraszeged.hu

Megközelítés autóval: Budapest felől gépkocsival Szegedre az M5-ös autópályán lehet eljutni; javasolt autópálya kijárat: Szeged-nyugat a 166-os km-nél, a bajai 55-ös sz. úton, majd a Kálvária sugárúton. A parkolás Szeged belvárosában fizetős bővebb információ a parkoló automatákon és a https://szepark.hu weboldalon, illetve a közelben van a szegedi Árkád, ahol lehetőség van ingyenes parkolásra.

Megközelítés vonattal: Budapestről közvetlen intercity járatok indulnak Szegedre. Az utazás időtartama megközelítőleg 2 és fél óra, a jegy ára körülbelül 4000 Ft. Az állomásról kb. 20 perc sétával gyalog megközelíthető a helyszín.