Már Kickstarteren van a Slaps and Beans 2

kami911 képe

A Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans sikere után a Trinity Team és a Buddy Productions egy új játékkal tér vissza, amelyet a mitikus duó rajongóinak szenteltek.

A Slaps and Beans 2 játékkal a fejlesztők készen állnak arra, hogy Bud Spencerrel és Terence Hill-lel együtt egy vadonatúj kalandba hívja a játékosokat.

Az új epizód számos funkciót tartalmaz: még több kihívást jelentő ellenfelet, új helyszíneket és még több eredeti hangsávot közvetlenül a filmekből.

Ezen kívül a harcrendszert továbbfejlesztették, a pixel art grafika részletesebb lett, és új játékmódokat adtak a játékhoz a készítők. hozzá, egy szóló, illetve egy kooperativ sztorimóddal és egy akár 4 játékosra szabott partijáték móddal.

A Slaps and Beans 2-ben a harcrendszer és annak fejlődése továbbfejlesztésre kerül. Ez új környezeti interakciókkal (különösen Terence-szel), továbbfejlesztett kombókkal az egyéni vagy kooperatív támadások létrehozásához, valamint új power-upokkal való kiegészítéssel fog megvalósulni.

  • Javították Terence kitérési képességét. Amikor Terence egy fal vagy akadály közelében kitér a találat elől, az ellenség megzavarodik és sebezhetővé válik.
  • Terence képes lesz arra, hogy a sebességét arra használja, hogy ellenségek hordáit "bezárja" és Bud vagy egy csapda felé vezesse őket.
  • Az új power-upok átmenetileg növelik a játékosok képességeit és bizonyos játékbeli paramétereket (erő, sebesség, sebzésállóság, sebzésállóság, időfutási sebesség stb.).

A Slaps and Beans 2 konzolokra is elérhető lesz.

(Playstation 4 / Playstation 5, Xbox one / Xbox series X, Nintendo Switch)

A rajongók számos kérését követően és egy új partnerségnek köszönhetően örömmel jelentik be a fejlesztők, hogy a Playstation 4 / Playstation 5, Xbox One / Xbox series X és Nintendo Switch platformokra készült konzolos verziók az alapgóllal feloldásra kerülnek.

Minden adományozó, aki már adományozott egy Emiliano (50 €) vagy magasabb összegű felajánlást, választhat a digitális konzolváltozat (választható Playstation, Xbox vagy Switch) vagy a két megfelelő Steam-kulcs között.

Ti támogatnátok az új projektet? >

Ne dühöngjetek, lesz Linux-ra is!