Ti hogyan hirdetnétek a Linux Mint-et és a szabad szoftvereket...

kami911 képe

... két mondatban?

Miket emelnétek ki, mivel buzdítanátok a leendő felhasználókat? Hogyan mutatnátok be az előnyöket?

Úgy nézem a Google kiszórt mindenféle kedvezményes kupont (beetetést? :D) az AdWords hirdetési rendszerében, arra gondoltam, egyet-egyet fel lehetne használni, na de mégis milyen szlogennel?

Várjuk az ötleteiteket!

(kép)

Hozzászólások

kami911 képe

Vannak ötletek, úgy, mint

#1 Szabad a gazda, mindenki engedje el a fantáziáját! Most éppen nem akarunk senkit sem választási lehetőségek közé szorítani. Győzzön a kreatív elme!

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Linux Mint - a reális alternatíva

"Linux Mint - a reális alternatíva!"

Linux Mint: Nem kell neki feltétlenül új számítógép...

//Most a W11 -nél egyelőre kötelező a TPM 2.0 megléte, bármilyen bivalyerős gép, ha nincs TMP-je, vagy van,m de régebbi változat, akkor arra nem települ. (Persze, ha asztali gép lehet bővíteni ilyen kártyával, de az alapeset az, hogy új gépet kell venni). Illetve lehet, hogy végül kiveszik a követelmények közül, de egyelőre még nem vették ki.//

Lehet tehát arra tenni, hogy ezzel szemben nem kell újabb gép a Mintnek, persze, kérdéses, hogy akárki gépe milyen, mennyire támogatott.. 

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kami911 képe

A Linux alapú operációs

A Linux alapú operációs rendszerek, mint amilyen a Linux Mint is - ingyenes telepíthető és használható, kiszámítható kezesbárány, amely magyar nyelven is elérhető, könnyű a telepítése, valamint a személyes szféra tiszteletben tartása mellett használhatod az internetet, nézhetsz filmeket, készíthetsz dokumentumokat, vagy éppen játszhatsz Steam-en, vagy szabad játékokkal. Ilyen a Linux 2021-ben. Próbáld ki még ma.

Magyar nyelvű súgó: https://linuxmint.hu/sugo/linux-mint-felhasznaloi-kezikonyv

Letöltés: https://linuxmint.hu/letoltesek

Önkéntes segítő fórum: https://linuxmint.hu/forum

 

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
Koppány képe

Megbízható rendszerre vágyik?

Megbízható rendszerre vágyik? Csalódott a rendszerében, vagy sokalja a licenc árakat? Erre egyszerű a megoldás; Ismerje meg a Linux Mint rendszert és legyen egy nagyszerű világközösség tagja!

A Linuxal szinte minden lehetséges, amire ma még nincs megoldás, holnap már lesz!

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve